Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ana Bogdan, eliminata si in cadrul probei de dublu de la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Ana Bogdan, eliminata si in cadrul probei de dublu de la Australian Open

Perechea formata din Ana Bogdan si australianca de origine rusa Anastasia Rodionova a fost invinsa in primul tur al probei de dublu feminin de la Australian Open. continuă pe Adevărul

Marius Copil, infrangere in 50 de minute in primul tur al probei de dublu la Australian Open

In primul tur al probei masculine de dublu din cadrul turneului Australian Open, Marius COpil si ungurul Marton Fucsovics au fost invinsi fara drept de apel de britanicii Luke Bambridge/Jonny OMara.

Australian Open: Ana Bogdan, eliminata n primul tur dupa ce a condus cu 4-2 n decisiv

Ana Bogdan locul 82 WTA) este a patra jucatoare din Romania care paraseste competitia de la Australian Open in primul tur. Bogdan a fost eliminata de Iga Swiatek locul 177 WTA, 17 ani), venita din calificari, desi a condus cu 4-2 in setul decisiv. A fost 6-3, 3-6, 6-4 pentru sportiva din Polonia.

Australian Open: Irina Bara si Monica Niculescu, n turul doi al probei de dublu

Perechea Irina Bara/Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in turul doi al probei de dublu feminin din cadrul turneului Australian Open, primul grand slam al anului.

Australian Open: Sapte romnce si doi romni pe tablourile de dublu

Sapte romance vor juca pe tabloul de dublu feminin de la Australian Open, dintre ele Ana Bogdan avandu-le ca adversare in runda inaugurala pe favoritele principale si Raluca Olaru urmand sa evolueze impotriva echipei cap de serie 2. La masculin, Horia Tecau si Jean-Julien Rojer sunt favoriti 9, iar Marius Copil va juca alaturi de Marton Fucsovics.

Surpriza neplacuta! Tecau si Roger au fost eliminati inca din primul tur la Australian Open

Miercuri dimineata, in prima runda a probei masculine de dublu din cadrul turneului Australian Open, Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 9, au fost invnsi de cuplul Marcelo Arevalo El Salvador)/Jamie Cerretani SUA).

Australian Open: Echipele Horia Tecau/Jean-Julian Rojer si Marius Copil/Marton Fucsovics, eliminate n primul tur

Perechile formate din Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) si Marius Copil/Marton Fucsovics Romania/Ungaria) au fost eliminate inca din primul tur al probei de dublu masculin de la Australian Open.

VIDEO Forma slaba continua: Jelena Ostapenko, eliminata n primul tur la Australian Open

Dupa ce a fost eliminata in runda inaugurala la turneele de la Sydney si Shenzhen, Jelena Ostapenko 22 WTA) nu a reusit sa treaca nici de primul tur de la Australian Open. Letona a cedat in fata Mariei Sakkari Grecia, locul 43 WTA), scor 1-6, 6-3, 2-6.

Australian Open: Kiki Bertens, eliminata de Anastasia Pavlyuchenkova n turul al doilea

Sfert-finalista in 2017 la Melbourne, Anastasia Pavlyuchenkova a produs cea mai mare surpriza din acest debut de Australian Open, dupa ce a invins-o pe Kiki Bertens 9 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-3, dupa o ora si 48 de minute.

Sorana Cirstea, dupa ce a fost eliminata in primul tur la Australian Open: Sunt intr-o forma buna!

Sorana Cirstea a deschis evolutia jucatorilor romani la Australian Open, dar a pierdut chiar in primul tur al turneului de la Melbourne.

COSMARUL pentru romance la Australian Open continua: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Venus Williams dupa un meci maraton

Inca o jucatoare romana e out de la primul turneu de Grand Slam al sezonului, Australian Open. Mihaela Buzarnescu 26 WTA, 30 de ani) a fost invinsa in primul tur al de Venus Williams 38 de ani, 38 WTA),.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )