Libnet.ro
UNICEF

12:00

Anunt soc la echipa nationala: Unul din cei mai importanti titulari si-a anuntat retragerea

B1 B1,
Anunt soc la echipa nationala: Unul din cei mai importanti titulari si-a anuntat retragerea

Echipa nationala de fotbal va ramane fara unul din principalii marcatori din ultimii ani. Bogdan Stancu a anuntat Federatia Romana de Fotbal FRF) ca se retrage din nationala la doar 30 de ani. Atacantul. continuă pe B1

Unul dintre cei mai importanti investitori: O problema mare in Silicon Valley - este prea usor sa obtii bani

Bill Gurley, unul dintre cei mai mari invesitotori din Statele Unite atrage atentia ca exista o porblema sistematica in Silicon Valley ratele dobanzilor sunt prea mici, iar capitalul din piata e prea mare, o combinatie periculoasa si fara precedent. Cu alte cuvinte, el atrage atentia ca startup-urile obtin prea usor finantari prea mari, ceea ce este anormal si ar putea insemna ca multe dintre aceste startup-uri sunt umflate, iar antreprenorii buni sunt dezavantajati de situatie.

Lovitura grea pentru Timisoara. Mesajul transmis de unul dintre cei mai mari oameni de cultura

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de cultura dati de Timisoara in ultimul secol, Ioan Holender, a anuntat ca renunta la functia de presedinte onorific al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala.

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a.

Povestea unui geniu necunoscut. Eroul de razboi care ar fi putut deveni unul din cei mai mari istorici ai romanilor

In perioada interbelica, la numai 22 de ani, Dragos Petrosanu, din Mihaesti Valcea, era cel mai tanar istoric care publica, in reviste de prestigiu, lucrari alaturi de somitatile vremii: Constantin C. Giurescu, P. Panaitescu, Ioana Rosetti, Aurelian Sacerdoteanu, C. Nicolaescu - Plopsor. Viitorul sau promitator a fost curmat prin decizia de a merge pe front.

VIDEO Billy Graham, unul dintre cei mai influenti oameni ai secolului XX, a murit la varsta de 99 de ani. in 1984 a vizitat Romania

Evanghelistul Billy Graham, considerat una dintre cele mai mari personalitati ale secolului XX, a murit miercuri, la varsta de 99 de ani. Graham a avut influenta la Casa Alba in mandatul a 10 presedinti americani.

Lovitura de teatru la echipa nationala. Un fotbalist de 30 de ani si-a anuntat retragerea de la prima reprezentativa

Echipa nationala ramane fara jucatorul in activitate cu cele mai multe goluri inscrise, acesta anuntand ca nu va mai veni la convocari.

Cei mai talentati tineri dansatori din Italia, invitati sa danseze in Romania

In perioada 17-18 februarie, Italia si-a desemnat cei mai talentati tineri dansatori, in cadrul Concursului International de Dans de la Udine. Aproape 200 de dansatori din intreaga Italie, dar si din Slovenia,.

Test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Care se afla pe locul al doilea, dupa Everest?

Va propunem un test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

Cel mai bun marcator al Romaniei s-a retras din echipa nationala. De ce a luat fotbalistul aceasta decizie

Bogdan Stancu i-a anuntat miercuri pe oficialii FRF ca se va retrage din nationala de fotbal a Romaniei. Fotbalistul a trimis un mail pe adresa Federatiei Romane de Fotbal in care anunta retragerea din.

Unul dintre cei mai cautati infractori romani a fost extradat din Franta. Acesta are de executat sase ani de inchisoare pentru ca a violat o minora

Bogdan Mihai Zuziac, de 36 de ani, din Serbauti, aflat pe lista Most Wanted a Politiei Romane, a fost prins de politisti in Franta si extradat in Romania, fiind incarcerat in Penitenciarul Rahova. Acesta era cautat pentru ca are de executat o pedeapsa de sase ani de inchisoare pentru viol. Zuziac a primit aceasta pedeapsa dupa ce impreuna cu un consatean, in 2011, au violat o minora intr-un apartament din Suceava.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )