Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bogdan Stancu se desparte de Bursaspor Motivul pentru care presedintele clubului i-a spus La revedere!

Adevărul Adevărul,
Bogdan Stancu se desparte de Bursaspor Motivul pentru care presedintele clubului i-a spus La revedere!

Atacantul Bogdan Stancu a ajuns la finalul contractului cu turcii de la Bursaspor si nu sunt perspective de prelungire a acestuia. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care nu este indicat sa spui sanatate! unei persoanecare stranuta

A spune sanatate cuiva care stranuta este considerat de multi un gest firesc de politete deoarece asa suntem invatati de mici ca este frumos. Totusi, se pare ca aceasta urare.

Motivul pentru care trebuie sa-ti infasori cheile de la masina in staniol

Cheilewirelessiti pot usura viata, insa reprezinta un pericol pe care hotii il pot exploata cu usurinta. Semnalul cheilor de la masina neprotejate poate fi interceptat cu usurinta de catre.

Motivul pentru care unele vinuri dau dureri de cap

Se intampla adesea dupa ce consumam prea mult vin sa ne trezim cu o durere de cap. Cu toate acestea, exista persoane care experimeanteaza dureri de cap chiar si atunci cand nu beau prea.

Motivul pentru care ne simtim rau atunci cand se modifica presiunea atmosferica

Statisticile au dovedit cameteosensibilitateale afecteazain special pe femei, acestea fiind de trei ori mai predispuse la a dezvolta reactii la schimbarile meteorologice, comparativ cu.

Motivul pentru care ducesa Meghan Markle nu a fost lasata sa deschida cadourile in ziua de Craciun

Meghan Markle a renuntat la multe traditii atunci cand s-a casatorit cu printul Harry. Una dintre cele mai indragite traditii de sarbatori, deschiderea cadourilor de sub brad in dimineata zilei de 25.

Motivul pentru carecascatul este contagios

Cascatul dureaza in jur de sase secunde. incet, inspiri profund, expiri rapid, iti intinzi bratele, te strambi si ochii inchisi strans pot sa lacrimeze un pic. Pe cat este de banal, pe atat de putin.

Liderul PSD, despre motivele pentru care Opozitia nu a reusit sa darame Guvernul: Nu au fost destepti. Oamenii astia sunt disperati

Dragnea a spus motivele pentru care Opozitia nu a reusit sa darame Guvernul, dupa multiplele incercari esuate, inclusiv cea a motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Dancila. intrebat de ce nu a.

Nimeni n-ar fi crezut asta! Motivul pentru care Simona Halep nu a mers nici macar in copilarie la colindat

Simona Halep petrece sarbatorile de Craciun acasa, alaturi de familie, dupa multi ani in care, in aceasta perioada a anului, era plecata in strainatate.

Dosarul EADS a fost clasat. Motivele pentru care procurorii au luat aceasta decizie

Dosarul EADS a fost clasat de procurorii DNA la inceputul lunii noiembrie, arata institutia, care a precizat ca solutia a fost dispusa pentru ca fapta nu e prevazuta de legea penala si ca nu exista probe care sa arate ca o persoana ar fi savarsit.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2552 seconds )