Libnet.ro
UNICEF

10:00

Duel romanesc in primul tur la Montreal: Sorana versus Monica

Adevărul Adevărul,
Duel romanesc in primul tur la Montreal: Sorana versus Monica

Monica Niculescu si Ana Bogdan s-au calificat pe tabloul principal al turneului de la Montreal, turneu de categorie Premier 5. continuă pe Adevărul

Duel suta la suta romanesc in primul tur la Montreal

Turneul WTA Premier de categorie 5 gazduit in aceasta saptamana de Montreal propune in primul tur un duel intre doua jucatoare din Romania.

Halep si Begu, eliminate in primul tur la Montreal

Jucatoarele Simona Halep si Irina Begu au parasit proba de dublu a turneului de la Montreal, luni, dupa un meci de trei seturi incheiat cu 6-3, 6-7, 9-11.

Simona Halep si Irina Begu, eliminate in primul tur la Rogers Cup

Perechea Simona Halep/Irina Begu a fost eliminata, luni, in primul tur al probei de dublu la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfasoara in aceasta saptamana la Montreal. Halep si Begu au.

Rogers Cup: Simona Halep si Irina Begu, eliminate n primul tur la dublu dupa ce au ratat doua mingi de meci

Perechea romana compusa din Simona Halep si Irina Begu a fost eliminata in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2,82 milioane dolari, fiind invinsa cu 4-6, 7-6 7/1), 11-9 de cuplul Johanna Konta Marea Britanie)/Shuai Zhang China), intr-o partida disputata luni.

Duel romnesc la Rogers Cup: Monica Niculescu vs Sorana Crstea n primul tur

Romania va avea sase reprezentante pe tabloul principal de la Rogers Cup, dupa ce Monica Niculescu 60 WTA) si Ana Bogdan 87 WTA) au reusit sa treaca de ultimele partide din calificari. in prima runda a turneului de categorie Premier 5, Niculescu o va intalni pe Sorana Cirstea 54 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )