Libnet.ro
UNICEF

06:45

Final de drum pentru Ana Bogdan la US Open. Nu va uita prea curand ultimul set cu Pliskova

Online Sport Online Sport,
Final de drum pentru Ana Bogdan la US Open. Nu va uita prea curand ultimul set cu Pliskova

Ana Bogdan a fost invinsa de Karolina Pliskova, miercuri seara, in turul doi la US Open, dupa un meci de o ora si patru minute. continuă pe Online Sport

Ana Bogdan se califica in turul 2 la US Open

Experienta superioara la nivel inalt a ajutat-o pe Ana Bogdan sa treaca de primul tur la US Open, al patrulea turneu de Mare Slem al anului.

US Open: Ana Bogdan, calificare n turul doi (6-4, 6-2 cu Marie Bouzkova)

Romania are pana in acest moment doua reprezentante in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), Ana Bogdan obtinand calificarea dupa o victorie lejera, scor 6-4, 6-2, cu Marie Bouzkova 170 WTA, venita din calificari).

Esecuri pe linie la US Open: Irina Begu si Ana Bogdan au iesit din cursa, in turneu mai e doar Sorana

Irina Begu a fost invinsa de Qiang Wang, din China, iar Ana Bogdan a pierdut in fata Karolinei Pliskova. Irinei i s-a facut rau in setul al doilea, iar un doctor i-a verificat pulsul si i-a luat tensiunea.

Ana Bogdan s-a calificat in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan s-a calificat in turul secund al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-2, pe cehoaica Marie Bouzkova, venita di.

Irina Begu si Ana Bogdan joaca azi la US Open. De la ce ora incep meciurile fetelor noastre

Romania mai are trei jucatoare in competitie la US Open, dupa ce Simona Halep si Monica Niculescu au fost eliminate, iar Mihaela Buzarnescu s-a retras.

Final de drum pentru John McCain

SUA sunt in doliu. Senatorul american John McCain, considerat un erou al Razboiului din Vietnam si o figura nonconformista a politicii americane, a murit sambata la varsta de 81 de ani de un cancer la creier impotriva caruia a luptat circa un an, a anuntat biroul sau, preluat de agentiile internationale de presa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )