Libnet.ro
UNICEF

19:00

Irina Begu si Ana Bogdan, eliminate de la US Open

Antena3 Antena3,
Irina Begu si Ana Bogdan, eliminate de la US Open

Irina Begu a pierdut fara drept de apel meciul disputat impotriva jucatoarei din China, Qiang Wang 52 WTA), cu scorul de 6-3, 6-1. Partida a inceput echiloibrat, cele doua jucatoare au mers cap la cap pana. continuă pe Antena3

Esecuri pe linie la US Open: Irina Begu si Ana Bogdan au iesit din cursa, in turneu mai e doar Sorana

Irina Begu a fost invinsa de Qiang Wang, din China, iar Ana Bogdan a pierdut in fata Karolinei Pliskova. Irinei i s-a facut rau in setul al doilea, iar un doctor i-a verificat pulsul si i-a luat tensiunea.

Irina Begu si Ana Bogdan joaca azi la US Open. De la ce ora incep meciurile fetelor noastre

Romania mai are trei jucatoare in competitie la US Open, dupa ce Simona Halep si Monica Niculescu au fost eliminate, iar Mihaela Buzarnescu s-a retras.

Irina Begu o razbuna pe Halep: S-A CALIFICAT in turul 2 la US Open!

Irina Begu, locul 59 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, trecand in prima runda de sportiva americana Jennifer Brady, numarul 66 mondial, scor 6-3, 6-3. Meciul a durat o ora si 28 de minute,.

US Open: Irina Begu, n turul doi (6-3, 6-3 cu Jennifer Brady)

Jucatoarea Irina Begu, locul 59 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, trecand in prima runda de sportiva americana Jennifer Brady, numarul 66 mondial, scor 6-3, 6-3.

Irina Begu mai indulceste amarul. Victorie pentru jucatoarea noastra in primul tur la US Open

Jucatoarea Irina Begu, locul 59 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, trecand in prima runda de sportiva americana Jennifer Brady, numarul 66 mondial, scor 6-3, 6-3.

Irina Begu castiga primul meci dupa aproape trei luni

Victorie obtinuta de Irina Begu, luni, in primul tur la US Open, unde jucatoarea din Romania a invins-o in doua seturi pe americanca Jennifer Brady.

Final de drum pentru Ana Bogdan la US Open. Nu va uita prea curand ultimul set cu Pliskova

Ana Bogdan a fost invinsa de Karolina Pliskova, miercuri seara, in turul doi la US Open, dupa un meci de o ora si patru minute.

Ana Bogdan se califica in turul 2 la US Open

Experienta superioara la nivel inalt a ajutat-o pe Ana Bogdan sa treaca de primul tur la US Open, al patrulea turneu de Mare Slem al anului.

US Open: Ana Bogdan, calificare n turul doi (6-4, 6-2 cu Marie Bouzkova)

Romania are pana in acest moment doua reprezentante in turul doi de la US Open ultimul Grand Slam al anului), Ana Bogdan obtinand calificarea dupa o victorie lejera, scor 6-4, 6-2, cu Marie Bouzkova 170 WTA, venita din calificari).

Ana Bogdan s-a calificat in turul doi la US Open

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan s-a calificat in turul secund al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare Slem al anului, invingand-o in doua seturi, 6-4, 6-2, pe cehoaica Marie Bouzkova, venita di.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )