Libnet.ro
UNICEF

10:01

S-a aflat adversara Anei Bogdan din primul tur de la Australian Open

Adevărul Adevărul,
S-a aflat adversara Anei Bogdan din primul tur de la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan 26 ani, 81 WTA) o va intalni pe poloneza Iga Swiatek 17 ani) in prima runda a turneului Australian Open, care va debuta luni la Melbourne. continuă pe Adevărul

Darren Cahill, despre adversara Simonei Halep din primul tur de la Australian Open: Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine ntr-o zi buna

Simona Halep va da peste Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, jucatoarea din Estonia fiind chiar cea care a eliminat-o in runda inaugurala de la US Open-ul de anul trecut. Va fi un meci extrem de complicat, Kanepi poate bate pe oricine daca este intr-o zi buna, a fost de parere Darren Cahill, fostul antrenor al liderului mondial.

Australian Open: Irina Bara, eliminata n primul tur al calificarilor

Irina Bara, locul 155 WTA, a fost eliminata, miercuri, in primul tur al calificarilor Australian Open, fiind invinsa, cu scorul de 6-3, 6-2, de Valentini Grammatikopoulou din Grecia, locul 173 WTA. Sportiva din Grecia va da piept in mansa a doua cu jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 107 WTA si cap de serie numarul 4.

Mihaela Buzarnescu, out din primul tur la Hobart. Romanca a fost eliminata de ultima partenera a lui Roger Federer

Mihaela Buzarnescu incepe slab anul 2019, bifand al doilea turneu consecutiv in care este eliminata in primul tur.

Simona Halep si-a aflat adversara in primul tur la Australian Open. Pe cine va infrunta romanca

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anului, pe Kaia Kanepi Estonia),.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Australian Open

Miercuri noapte a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de simplu de la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )