Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO WTA Taiwan: Ana Bogdan, eliminata in turul doi de Eugenie Bouchard

Hotnews Hotnews,
 VIDEO WTA Taiwan: Ana Bogdan, eliminata in turul doi de Eugenie Bouchard

Ana Bogdan 89 WTA) a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA din Taiwan. Ajunsa pe locul 121 in clasamentul mondial, Eugenie Bouchard Canada) s-a impus dupa doua seturi foarte disputate, scor 7-5, 7-5. continuă pe Hotnews

WTA Taiwan: Ana Bogdan, eliminata in turul doi de Eugenie Bouchard

Ana Bogdan 89 WTA) a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA din Taiwan. Ajunsa pe locul 121 in clasamentul mondial, Eugenie Bouchard Canada) s-a impus dupa doua seturi foarte disputate, scor 7-5, 7-5.

WTA Sankt Petersburg: Irina Begu, in turul doi - Victorie cu Andrea Petkovic

Irina Camelia Begu 37 WTA) a reusit sa se califice in turul doi al turneului WTA de la Sankt Petersburg, dupa ce a trecut de Andrea Petkovic 98 WTA - Germania).

WTA Taiwan: Monica Niculescu, in turul doi al competitiei

Monica Niculescu a stat pe teren doar 46 de minute, sportiva noastra obtinand calificarea in turul doi al turneului WTA de la Taiwan. Niculescu a profitat, la scorul de 6-1, 4-0 in favoarea ei, de abandonul jucatoarei Ons Jabeur Tunisia - 96 WTA).

Ana Bogdan s-a calificat in turul doi al turneului de tenis Taiwan Open

Romanca Ana Bogdan, locul 89 WTA, s-a calificat marti in turul doi al turneului de tenis Taiwan Open.

Ana Bogdan, invinsa de Eugenie Bouchard la Taiwan Open

La Taiwan, in turul al doilea, Ana Bogdan locul 89 WTA) a fost invinsa de Eugenie Bouchard 121 WTA), 7-5, 7-5 pentru jucatoarea din Canada.

WTA Taiwan: Victorie mare pentru Ana Bogdan - A eliminat-o pe Shuai Peng, principala favorita a competitiei

Locul 89 in clasamentul mondial, Ana Bogdan a inregistrat un nou rezultat bun in circuitul WTA, jucatoarea noastra eliminand-o pe Shuai Peng 31 WTA - principala favorita a intrecerii) in runda inaugurala a Taiwan Open.

Nou rezultat impresionat in tenisul feminin romanesc: Ana Bogdan a invins-o pe principala favorita a turneului din Taiwan

Tenisul feminin romanesc continua sa produca sportive de mare valoare! inceputul de 2018 a adus-o in prim plan pe Ana Bogdan. Dupa o performanta neasteptata la primul tur de Grand Slam al.

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Irina-Camelia Begu, invinsa in turul doi de Petra Kvitova

Aventura Irinei Begu 37 WTA) la turneul WTA de la Sankt Petersburg s-a oprit in runda a doua a competitiei. Jucatoarea noastra a fost invinsa in trei seturi de Petra Kvitova Cehia, locul 29 WTA), beneficiara unui wild card, scor 6-3, 1-6, 6-1.

Tenisul feminin romanesc e pe val: Victorie mare pentru Ana Bogdan la Taipei! A eliminat principala favorita

Simona Halep 2 WTA) a jucat finala de la Australian Open si, incepand de luni, Romania are sase jucatoare in Top 100 mondial.

WTA Sankt Petersburg: Caroline Garcia (7 WTA), invinsa in turul doi de locul 450 mondial

Caroline Garcia 7 WTA si favorita numarul trei) a parasit turneul WTA de la Sankt Petersburg Rusia) inca din turul al doilea, jucatoarea din Franta fiind invinsa de Elena Rybakina Rusia - 450 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )