Libnet.ro
UNICEF

10:15

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, eliminata n primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Ana Bogdan, eliminata n primul tur

Parcursul Anei Bogdan 78 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a oprit in prima runda. Venita din calificari, Ana a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova 49 WTA), scor 6-3, 6-2, dupa o ora de joc. continuă pe Hotnews

WTA Cincinnati: Ana Bogdan si Sorana Crstea, n turul doi al calificarilor

Ana Bogdan 82 WTA) si Sorana Cirstea 54 WTA) sunt la o victorie distanta de calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. in primul tur al calificarilor, Bogdan a castigat duelul Monica Niculescu, in timp ce Cirstea a trecut de americanca Vania King.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, pe tabloul principal; Sorana Crstea, nvinsa n ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan locul 82 WTA) va fi a treia romanca prezenta pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Donna Vekic 37 WTA) in ultimul tur al calificarilor. Sorana Cirstea 54 WTA) a fost invinsa de australianca Ajla Tomljanovic 60 WTA), ratand astfel calificarea pe tabloul principal al competitiei americane.

Tenismena Ana Bogdan, invinsa in primul tur la Cincinnati (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova, cu 6-3, 6-2, marti, in prima runda a turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari. Ana.

Ana Bogdan, invinsa la Cincinnati de Makarova. Am mai ramas doar cu Halep

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 78 WTA, venita din calificari, a fost eliminata in primul tur la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, victorie lejera cu Daria Gavrilova; Julia Goerges si Jelena Ostapenko, eliminate n primul tur

Dupa eliminarea rusinoasa de la San Jose in primul tur 1-6, 0-6 cu Johanna Konta), Serena Williams 27 WTA) a revenit in competitii cu o victorie categorica in fata Dariei Gavrilova 23 WTA). Americanca s-a impus cu 6-1, 6-2, obtinand calificarea in runda a doua a turneului de la Cincinnati. Julia Goerges favorita 10) si Jelena Ostapenko 11) au parasit inca din primul tur competitia de categorie Premier 5. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul feminin de simplu de la Cincinnati.

ATP Cincinnati: Debut cu victorii pentru Novak Djokovic si Stan Wawrinka - Andy Murray, nvins n primul tur de Lucas Pouille

Novak Djokovic 10 ATP) si Stan Wawrinka 151 ATP) au debutat cu dreptul la Masters-ul de la Cincinnati. Sarbul l-a invins pe americanul Steve Johnson 33 ATP), in timp ce jucatorul elvetian a trecut de argentinianul Diego Schwartzman, cap de serie numarul 12. Aflat pe locul 375 mondial, Andy Murray a cedat in fata lui Lucas Pouille Franta, 17 ATP) si a parasit turneul american din prima runda. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Ajla Tomljanovic, victorie n trei seturi cu Irina Begu - Australianca va fi adversara Simonei Halep n turul doi

Irina-Camelia Begu 55 WTA) a fost invinsa de Ajla Tomljanovic 58 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3, in prima runda a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Australianca de origine croata va juca in turul urmator cu Simona Halep 1 WTA), principala favorita a competitiei din Ohio.

WTA Cincinnati: Venus Williams si Maria Sharapova s-au retras de la competitia americana

Americanca Venus Williams 15 WTA) si rusoaica Maria Sharapova 21 WTA) au declarat forfait pentru turneul de la Cincinnati SUA), competitie de categoria Premier 5 care se desfasoara in perioada 13-19 august, anunta L'Equipe.

WTA Cincinnati: Simona Halep, posibil duel cu Irina Begu n turul al doilea - Tabloul complet al competitiei

In noaptea de vineri spre sambata a avut loc tragerea la sorti a partidelor de pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Cincinnati, care se va desfasura in perioada 13-19 august. Simona Halep 1 WTA) este direct acceptata in turul al doilea al competitiei, acolo unde ar putea juca impotriva Irinei Begu 55 WTA).

WTA Cincinnati: Raluca Olaru si Vera Zvonareva, n optimile probei de dublu

Perechea Raluca Olaru/Vera Zvonareva Romania/Rusia) s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, cu premii de 2,8 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )