Libnet.ro
UNICEF

12:30

WTA Madrid: Ana Bogdan, nvinsa de Kristyna Pliskova n ultimul tur al calificarilor

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Ana Bogdan, nvinsa de Kristyna Pliskova n ultimul tur al calificarilor

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost invinsa de Kristyna Pliskova Cehia) cu 3-6, 7-5, 6-2, sambata, in ultima runda a calificarilor pentru accederea pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro. continuă pe Hotnews

Ana Bogdan, n ultimul tur al calificarilor la Madrid (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan o va infrunta pe Kristyna Pliskova Cehia) in ultima runda a calificarilor pentru accederea pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro, informeazaAgerpres.

Ana Bogdan va juca in finala calificarilor pe tabloul principal al turneului de la Madrid

Ana Bogdan a obtinut o victorie in calificarile turneului de la Madrid si va juca pentru un loc pe tabloul principal.

Ana Bogdan, revelatia lunii aprilie in tenisul feminin

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost desemnata revelatia lunii aprilie in circuitul profesionist feminin de tenis WTA), in ancheta realizata pe site-ul acestuia. Bogdan 25 ani), care a reusit recent.

WTA Madrid: Simona Halep o va ntlni pe Ekaterina Makarova n primul tur (Buzarnescu vs Sharapova, Begu vs Ostapenko)

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid, competitie unde Simona Halep campioana ultimelor doua editii) o va intalni in primul tur pe Ekaterina Makarova. Liderul mondial se afla pe aceeasi parte cu jucatoare precum Karolina Pliskova posibil duel in sferturi) si Garbine Muguruza s-ar putea intalni in semifinale). Jucatoarele din Romania nu au avut noroc la stabilirea tintarului: Mihaela Buzarnescu vs Maria Sharapova, Irina Begu vs Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea vs Katerina Siniakova.

WTA Praga: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n a doua finala WTA a carierei - Petra Kvitova, la al treilea trofeu n acest an

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Mihaela Buzarnescu 37 WTA), jucatoarea noastra fiind invinsa in finala turneului International de la Praga. Petra Kvitova 10 WTA) a castigat duelul stangacelor, dupa doua ore si 19 de minute de joc: scor 4-6, 6-2, 6-3. Mihaela a avut o revenire incredibila in primul set al finalei, dupa ce a fost condusa cu 3-0 si 4-1, insa experienta Petrei si-a spus cuvantul in urmatoarele doua manse. Dubla campioana de la Wimbledon a condus cu 4-1 in seturile doi si trei, iar a saptea favorita a competitiei din Cehia nu a mai avut puterea sa revina. Kvitova a fost tot mai agresiva, a gresit mult mai putin fata de primul act, trecandu-si in palmares al treilea titlul din acest an si al 23-lea din cariera.

VIDEO WTA Praga: Mihaela Buzarnescu, nvinsa n a doua finala WTA a carierei - Petra Kvitova, la al treilea trofeu n acest an

Nici a doua oara nu a fost cu noroc pentru Mihaela Buzarnescu 37 WTA), jucatoarea noastra fiind invinsa in finala turneului International de la Praga. Petra Kvitova 10 WTA) a castigat duelul stangacelor, dupa doua ore si 16 de minute de joc: scor 4-6, 6-2, 6-3. Mihaela a avut o revenire incredibila in primul set al finalei, dupa ce a fost condusa cu 3-0 si 4-1, insa experienta Petrei si-a spus cuvantul in urmatoarele doua manse. Dubla campioana de la Wimbledon a condus cu 4-1 in seturile doi si trei, iar a saptea favorita a competitiei din Cehia nu a mai avut puterea sa revina. Kvitova a fost tot mai agresiva, a gresit mult mai putin fata de primul act, trecandu-si in palmares al treilea titlul din acest an si al 23-lea din cariera.

WTA Madrid: Partida Irina Begu vs Jelena Ostapenko se va disputa smbata, dupa ora 21:30

Turneul de categorie Premier Mandatory de la Madrid va debuta sambata, ultima intalnire a zilei aducandu-le fata in fata pe Irina-Camelia Begu 36 WTA) si Jelena Ostapenko Letonia, 5 WTA), cap de serie numarul 5. Confruntarea dintre cele doua jucatoare va avea loc pe arena Manolo Santana, nu mai devreme de ora 21:30, putand fi urmarita in direct la Digi Sport 2.

WTA Madrid: Simona Halep, Sorana Crstea si Mihaela Buzarnescu vor evolua duminica

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul zilei de duminica, Simona Halep, Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu urmand sa debuteze la competitia de categorie Premier Mandatory. Meciul dintre Halep si Ekaterina Makarova va fi al doilea al zilei pe arena Manolo Santana si va incepe in jurul orei 14:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3338 seconds )