Libnet.ro
UNICEF

13:15

WTA Shenzhen: Monica Niculescu, calificata pe tabloul principal/ Ana Bogdan, nvinsa categoric de Anastasia Pavluychenkova n primul tur

Hotnews Hotnews,
 WTA Shenzhen: Monica Niculescu, calificata pe tabloul principal/ Ana Bogdan, nvinsa categoric de Anastasia Pavluychenkova n primul tur

Ana Bogdan 76 WTA) a pierdut categoric meciul disputat impotriva Anastasiei Pavlyuchenkova 42), in primul tur al turneului de la Shenzhen China), scor 6-0, 6-1. Meciul a durat doar 55 de minute. in calificari, Monica Niculescu 99) a invins-o pe Nao Hibino 113), scor 6-2, 6-2, si s-a calificat pe tabloul principal. continuă pe Hotnews

WTA Shenzhen: Monica Niculescu si Irina Bara, n calificarile turneului

Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Irina Maria Bara vor evolua in calificarile pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Shenzhen China), dotat cu premii totale de 750. 000 dolari.

WTA Shenzhen: Monica Niculescu, n turul doi al calificarilor

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 99 mondial, a acces, sambata, in turul doi al calificarilor la turneul de la Shenzhen China), dotat cu premii de 750. 000 de dolari.

Niculescu si Carstea, incantatoare la Shenzhen: Urmeaza un meci urias pentru Monica pe tabloul principal

Romania a avut doua jucatoare in calificarile de la Shenzhen China) si doua pe tabloul principal. Dintre ele, doua isi vor continua parcursul in competitie.

Cirstea, victorie categorica in primul tur la Shenzhen. Niculescu ajunge pe tabloul principal

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, duminica, in optimile de finala ale turneului WTA de la Shenzhen, China.

WTA Shenzhen: Sorana Crstea, Irina Begu si Ana Bogdan si-au aflat adversarele din primul tur

Jucatoarele Irina Begu locul 67 WTA), Ana Bogdan 76) si Sorana Cirstea 84) si-au aflat adversarele din primul tur de la turneul de la Shenzhen China), cu premii de 750. 000 de dolari.

WTA Shenzhen: Sorana Crstea s-a calificat n turul secund

Sorana Cirstea 84 WTA) s-a calificat in turul secund al turneului de la Shenzhen China), dupa ce a invins-o pe Magda Linette 81), scor 6-3, 6-3. Romanca a avut nevoie de o ora si 28 de minute pentru a trece de adversara din Polonia.

WTA Shenzhen: Irina Bara si Oksana Kalashnikova, n sferturile probei de dublu

Echipa formata din Irina Bara si Oksana Kalashnikova s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Shenzhen, dupa ce a trecut de cuplul Danka Kovinic/Yana Sizikova, scor 6-3, 6-1.

WTA Shenzhen: Irina Bara, eliminata n primul tur al calificarilor

Irina Bara, locul 155 mondial, a fost eliminata, sambata, in primul tur al calificarilor la Shenzhen Open, turneu dotat cu premii de 750. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )