Libnet.ro
UNICEF

15:15

WTA Taiwan: Ana Bogdan, eliminata in turul doi de Eugenie Bouchard

Hotnews Hotnews,
 WTA Taiwan: Ana Bogdan, eliminata in turul doi de Eugenie Bouchard

Ana Bogdan 89 WTA) a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA din Taiwan. Ajunsa pe locul 121 in clasamentul mondial, Eugenie Bouchard Canada) s-a impus dupa doua seturi foarte disputate, scor 7-5, 7-5. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Taiwan: Ana Bogdan, eliminata in turul doi de Eugenie Bouchard

Ana Bogdan 89 WTA) a fost eliminata in turul al doilea al turneului WTA din Taiwan. Ajunsa pe locul 121 in clasamentul mondial, Eugenie Bouchard Canada) s-a impus dupa doua seturi foarte disputate, scor 7-5, 7-5.

WTA Sankt Petersburg: Irina Begu, in turul doi - Victorie cu Andrea Petkovic

Irina Camelia Begu 37 WTA) a reusit sa se califice in turul doi al turneului WTA de la Sankt Petersburg, dupa ce a trecut de Andrea Petkovic 98 WTA - Germania).

WTA Taiwan: Monica Niculescu, in turul doi al competitiei

Monica Niculescu a stat pe teren doar 46 de minute, sportiva noastra obtinand calificarea in turul doi al turneului WTA de la Taiwan. Niculescu a profitat, la scorul de 6-1, 4-0 in favoarea ei, de abandonul jucatoarei Ons Jabeur Tunisia - 96 WTA).

Ana Bogdan, invinsa de Eugenie Bouchard la Taiwan Open

La Taiwan, in turul al doilea, Ana Bogdan locul 89 WTA) a fost invinsa de Eugenie Bouchard 121 WTA), 7-5, 7-5 pentru jucatoarea din Canada.

Ana Bogdan s-a calificat in turul doi al turneului de tenis Taiwan Open

Romanca Ana Bogdan, locul 89 WTA, s-a calificat marti in turul doi al turneului de tenis Taiwan Open.

WTA Taiwan: Victorie mare pentru Ana Bogdan - A eliminat-o pe Shuai Peng, principala favorita a competitiei

Locul 89 in clasamentul mondial, Ana Bogdan a inregistrat un nou rezultat bun in circuitul WTA, jucatoarea noastra eliminand-o pe Shuai Peng 31 WTA - principala favorita a intrecerii) in runda inaugurala a Taiwan Open.

Nou rezultat impresionat in tenisul feminin romanesc: Ana Bogdan a invins-o pe principala favorita a turneului din Taiwan

Tenisul feminin romanesc continua sa produca sportive de mare valoare! inceputul de 2018 a adus-o in prim plan pe Ana Bogdan. Dupa o performanta neasteptata la primul tur de Grand Slam al.

Tenisul feminin romanesc e pe val: Victorie mare pentru Ana Bogdan la Taipei! A eliminat principala favorita

Simona Halep 2 WTA) a jucat finala de la Australian Open si, incepand de luni, Romania are sase jucatoare in Top 100 mondial.

WTA Sankt Petersburg: Caroline Garcia (7 WTA), invinsa in turul doi de locul 450 mondial

Caroline Garcia 7 WTA si favorita numarul trei) a parasit turneul WTA de la Sankt Petersburg Rusia) inca din turul al doilea, jucatoarea din Franta fiind invinsa de Elena Rybakina Rusia - 450 WTA).

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Irina-Camelia Begu, invinsa in turul doi de Petra Kvitova

Aventura Irinei Begu 37 WTA) la turneul WTA de la Sankt Petersburg s-a oprit in runda a doua a competitiei. Jucatoarea noastra a fost invinsa in trei seturi de Petra Kvitova Cehia, locul 29 WTA), beneficiara unui wild card, scor 6-3, 1-6, 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )