Libnet.ro
UNICEF

12:45

Bogdan Andone, desfiintat dupa FCSB Botosani: Are o figura de infrant! Zici ca e un inger trist uschit din Rai de Lucifer

Adevărul Adevărul,
Bogdan Andone, desfiintat dupa FCSB Botosani: Are o figura de infrant! Zici ca e un inger trist uschit din Rai de Lucifer

Dintre toti antrenorii principali pe care Gigi Becali i-a batjocorit in ultimele sezoane, Bogdan Andone pare a fi cel mai cuminte executant. continuă pe Adevărul

Bogdan Andone, reactie dupa prima infrangere la FCSB: Nu sunt multe de spus

FCSB a pierdut primul meci cu Bogdan Andone pe banca si a aratat extrem de rau impotriva celor de la FC Botosani.

Dennis Man, distrus dupa FCSB Botosani: O rusine pentru rasa umana!. Cat va lipsi atacantul de pe teren

Dennis Man s-a accidentat grav, in minutul 10 al meciului FCSB Botosani, parasind terenul in lacrimi. in ciuda acestui episod, el n-a fost ferit de critici dupa meci.

Becali, devastator dupa FCSB Botosani: Meme e vinovatul numarul 1!. Stoica, reactie de om speriat

Omul care se gudura de ani de zile pe langa patronul FCSB dupa ce, la un moment dat, s-a laudat ca prefera sa traiasca intr-o cutie de carton decat sa lucreze cu el, a fost crucificat dupa umilita cu FC Botosani.

Stoica tremura dupa FCSB Botosani: Ce spunea la un post de televiziune in luna mai si ce a ajuns acum

Mihai Stoica a fost facut praf dupa infrangerea care a aruncat FCSB pe locul 8 dupa trei etape, mult in urma rivalelor la titlu.

Dezvaluire fabuloasa dupa FCSB Botosani: Ce promisese inainte de meci omul care a dat lovitura etapei

Ramas fara Liviu Ciobotariu la finalul sezonului trecut a preluat nationala Libanului - FC Botosani a apelat la Marius Croitoru 38 de ani), care a jucat inclusiv la FCSB.

Bogdan Andone are bagajul facut: In fotbal te tin rezultatele

Dupa prima infrangere suferita pe banca echipei FCSB, antrenorul Bogdan Andone simte presiunea demiterii si vorbeste despre acest subiect.

Gigi Becali avertisment pentru Bogdan Andone: Nu mai fi plangacios

Bogdan Andone se plange cu fiecare ocazie avuta ca mai are nevoie de jucatori pentru a tine pasul pe toate fronturile la FCSB, insa patronul Gigi Becali ii transmite sa se multumeasca cu ce are in lot la ora actuala.

Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal: imi e scarba

Revolta, furie, mahnire, dispret, toate sunt sentimente care incearca poporul roman dupa filmul groazei din Caracal, derulat sub ochii autoritatilor care au bajbait pana ce victimele au murit. Unul dintre cei care si-au prezentat indignarea in cazul crimelor a fost Rares Bogdan, pe Facebook. Rares Bogdan, reactie dura dupa crimele din Caracal Europarlamentarul PNL, Rares .

Liga 1: FCSB vs FC Botosani 0-2 Surpriza etapei a treia - Andronic si Ongenda, eroii moldovenilor

FC Botosani a produs surpriza etapei a treia, a invins FCSB, in deplasare, scor 2-0, si a adunat sapte puncte in noul sezon de Liga 1. De partea cealalta, echipa antrenata de Bogdan Andone ramane cu patru puncte si are nu mai putin de noua jucatori accidentati, dupa ce Dennis Man a parasit terenul in minutul 13 al partidei disputate pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti.

FCSB - Botosani: Gigi Becali a turbat de nervi. Primele masuri anuntate de latifundiar dupa un rezultat rusinos

Finantatorul ros-albastrilor a avut o interventie telefonica dupa partida pierduta la Pitesti si, asa cum era de asteptat, si-a facut praf echipa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )