Libnet.ro
UNICEF

12:15

Liga 1, play-out: FC Botosani, victorie cu Gaz Metan Medias (scor 1-0)

Hotnews Hotnews,
 Liga 1, play-out: FC Botosani, victorie cu Gaz Metan Medias (scor 1-0)

Formatia FC Botosani a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Medias, in etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I. continuă pe Hotnews

Liga 1, play-out: Gaz Metan Medias vs Poli Iasi 1-1 / Gazdele au terminat partida in zece oameni

Gaz Metan Medias si Poli Iasi au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata in etapa a zecea a play-out-ului Ligii 1. Echipa antrenata de Edi Iordanescu a ramas pe prima pozitie in clasament, insa poate fi depasita de Dinamo Bucuresti doua puncte mai putin, va juca impotriva celor de la Hermannstadt).

Gaz Metan Medias salveaza remiza in zece oameni cu Poli Iasi

Echipele Gaz Metan Medias si Poli Iasi au terminat la egalitate, scor 1-1 0-0), marti seara, intr-un meci din etapa a 10-a in playout.

Botosani si Gaz Metan deschid etapa a 11-a din playout. Cine se va impune?

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, pe stadionul Municipal din Botosani cu meciul dintre echipa locala si Gaz Metan Medias, liderul din playout.

LIVE Botosani - Gaz Metan (20:00)

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE Botosani - Gaz Metan

Etapa a 11-a din playout incepe, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Botosani - Gaz Metan

Etapa a 11-a din playout a inceput, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE Gaz Metan - Poli Iasi (21:00)

Gaz Metan Medias, liderul din playout, primeste vizita lui Poli Iasi marti seara in etapa a 10-a din playout. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait Gaz Metan - Poli Iasi

Gaz Metan Medias, liderul din playout, a primit vizita lui Poli Iasi marti seara in etapa a 10-a din playout. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Liga 1. Partida FC Voluntari-Dunarea, programata duminica, 19 mai

FC Voluntari Dunarea Calarasi, duminica, de la ora 17. 00 se vor intalni duminica, 19 mai, dupa ce astazi se da startul jocurilor din cadrul rundei a 11-a a play out-ului Ligii 1 Betano. Vineri la Botosani se vor duela FC Botosani si Gaz Metan Medias ora 20.

Botosaniul isi consolideaza locul trei in playout. Mediasul pierde teren

Etapa a 11-a din playout a fost deschisa, vineri seara, de meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias, partida castigata de gazde, cu 1-0.

ştiri din Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )