Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mangia deranjat de sistemul competitional din Romania. Vrea modelul rusesc

Online Sport Online Sport,
Mangia deranjat de sistemul competitional din Romania. Vrea modelul rusesc

Craiova a pierdut in deplasare la Botosani si ramane fara punct pe terenul moldovenilor, iar antrenorul Devis Mangia a gasit pe ce sa arunce vina. continuă pe Online Sport

Care sunt orasele din Romania care se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii

Cluj-Napoca, Timisoara si Galati sunt orasele in care autoritatile se preocupa cel mai mult de reducerea poluarii, la polul opus fiind Ploiesti, Constanta si Craiova, insa niciuna din marile primarii din Romania nu a acumulat macar jumatate din scorul.

Varsta de pensionare, SCHIMBATA OFICIAL: Vestea care da peste cap toate femeile din Romania ce se pregatesc de pensionare! E fara precedent...

Varsta de pensionare a femeilor a fost schimbata. Conform proiectului de lege privind sistemul public de pensii, varstele standard de pensionare vor fi tot de 63 de ani pentru femei si 65 de ani pentru barbati,.

Un nou jucator in piata de educatie din Romania

Canada, unul dintre liderii mondiali in educatie, vrea sa introduca in tarile din Europa Centrala si de Est un nou model de educatie. Acesta vizeaza o educatie completa a copilului: fizica, intelectuala, emotionala si sociala, in care trei componente.

intalnire SOC la Viena! Cancelarul austriac s-a vazut cu cea mai SEXY deputata din Romania (FOTO)

Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, a avut o intalnire la Viena cu mai multi tineri parlamentari din Europa, cu putin timp inaintea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )