Libnet.ro
UNICEF

11:31

Eugenie Bouchard: Acum pot sa joc din nou tenis

Adevărul Adevărul,
Eugenie Bouchard: Acum pot sa joc din nou tenis

Jucatoarea canadiana de tenis, vedeta mai multor pictoriale incediare, spune ca este pregatita sa revina la cel mai inalt nivel in tenis. continuă pe Adevărul

Veste buna pentru Simona Halep! Dupa patru saptamani, s-a intamplat din nou

Noul clasament al Asociatiei Tenisului Feminin WTA) este condus de Simona Halep, jucatoarea care revine in fotoliul de lider mondial dupa numai patru saptamani. Simona Halep 7. 965 de puncte) este din nou.

Victor Ponta anunta ca vrea sa candideze din nou la alegerile prezidentiale

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa candideze din nou la alegerile prezidentiale. Fostul social-democrat sustine insa ca nu planuieste sa se inscrie in cursa electorala in 2019, ci.

Victor Ponta anunta ca va candida din nou la alegerile prezidentiale

Fostul premier Victor Ponta a declarat ca are intentia de a candida din nou. Politicianul a explicat ca nu va candida in anul 2019, dar ia in calcul o candidatura in 2024 sau in 2029. intrebat daca va mai ca.

Nici viscolul nu il poate opri: Petre Daea este din nou vedeta in mediul online dupa o postare din camp (VIDEO)

Petre Daea lovestie din nou! in ciuda viscolului teribil, ministrul de la Agricultura s-a deplasat personal in plin camp pentru a verifica cultura de orz din vestul tarii. Acesta a infruntat eroic.

Simona Halep, din nou numarul 1 mondial. Cum e posibil asa ceva

Romanca Simona Halep a revenit pe primul loc in clasamentul jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, la cinci saptamani dupa ce fusese detronata de daneza Caroline Wozniacki, in urma.

Se amana din nou Concordia - Voluntari? Galamaz: E mai rau ca ieri

George Galamaz, director sportiv la FC Voluntari, a declarat marti dimineata ca nu crede in posibilitatea disputarii partidei cu Concordia Chiajna, meci deja amanat marti seara din cauza conditiilor meteo vitrege.

Viorica Dancila gafeaza grav din nou: Ce a putut spune premierul despre pensia minima din Romania

O noua aparitie televizata, o noua gafa uriasa facuta de premierul Viorica Dancila! Sefa executivului s-a incurcat rau de tot in cifre si a ajuns sa majoreze valoarea pensiei minime din Romania de nu ma.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )