Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Sexy Bouchard! Canadianca face din nou furori pe internet, chiar daca sportiv e la pamant

Adevărul Adevărul,
FOTO Sexy Bouchard! Canadianca face din nou furori pe internet, chiar daca sportiv e la pamant

Canadianca Eugenie Bouchard nu mai sperie pe nimeni, ca tenismena, dar are grija sa impresioneze ca o adevarata bomba sexy. continuă pe Adevărul

INTERVIU Kader Abdolah, scriitor olandezo-iranian:Sunt sigur ca in viitor mii de iranieni si vor parasi tara. Si asta va fi din nou o mare problema pentru Europa./Imigrantii si societatile au nevoie de timp. Nu te ngrijora, poate sa ti fie teama, dar ist

A facut parte din miscarea de rezistenta, mai intai, impotriva sahului Mohammed Reza Pahlavi, mai apoi, impotriva regimului lui Khomeini. A parasit Iranul in 1985, cautand azil politic in Olanda. Sanctiunile SUA le confera ayatolahhilor mai multa putere decat pana acum, ei devin mai periculosi decat pana acum. Sunt sigur ca in viitor mii de iranieni isi vor parasi tara. Si asta va fi din nou o mare problema pentru Europa. Daca nu ai incredere in puterea propriei tale culturi si a propriei tale tari, in puterea trecutului tau, a limbii si literaturii tale, atunci trebuie sa te temi de Islam si de imigranti, ne transmite scriitorul Kader Abdolah.

INTERVIU Kader Abdolah, scriitor olandez-persan:Sunt sigur ca in viitor mii de iranieni si vor parasi tara. Si asta va fi din nou o mare problema pentru Europa /Imigrantii si societatile au nevoie de timp. Nu te ngrijora, poate sa ti fie teama, dar istor

A facut parte din miscarea de rezistenta, mai intai, impotriva sahului Mohammed Reza Pahlavi, mai apoi, impotriva regimului lui Khomeini. A parasit Iranul in 1985, cautand azil politic in Olanda. Sanctiunile SUA le confera ayatolahhilor mai multa putere decat pana acum si devin mai periculosi. Sunt sigur ca in viitor mii de iranieni isi vor parasi tara. Si asta va fi din nou o mare problema pentru Europa. Imigratia curenta in Europa e un fenomen tanar. Si eu inteleg toate aceste probleme. Si inteleg toate aceste frici. Dar e un timp scurt ce in istorie nu inseamna nimic. , ne transmite scriitorul Kader Abdolah.

INTERVIU Kader Abdolah, scriitor olandez-persan:Sunt sigur ca in viitor mii de iranieni si vor parasi tara. Si asta va fi din nou o mare problema pentru Europa /Imigrantii si societatile au nevoie de timp. Poate sa ti fie teama, dar istoria si va ndeplin

A facut parte din miscarea de rezistenta, mai intai, impotriva sahului Mohammed Reza Pahlavi, mai apoi, impotriva regimului lui Khomeini. A parasit Iranul in 1985, cautand azil politic in Olanda. Sanctiunile SUA le confera ayatolahilor mai multa putere decat pana acum si devin mai periculosi. Sunt sigur ca in viitor mii de iranieni isi vor parasi tara. Si asta va fi din nou o mare problema pentru Europa. Imigratia curenta in Europa e un fenomen tanar. Si eu inteleg toate aceste probleme. Si inteleg toate aceste frici. Dar e un timp scurt ce in istorie nu inseamna nimic. , ne transmite scriitorul Kader Abdolah.

Brazilia, din nou, marea favorita!

Turneul final al Campionatului Mondial de fotbal va debuta peste doua zile, iar inainte de primul fluier exista o favorita certa: Brazilia. Casele de pariuri merg pe mana echipei antrenate de Tite, specialistii considera ca a venit, din nou, momentul Braziliei, suporterii neutri tind sa sustina ca acesta va fi turneul lui Neymar. Evident ca aceste pareri se mai pot schimba dupa primele meciuri, cand toata lumea va putea evalua nivelul la care sunt toate echipele.

Criminala de la metrou LOVESTE din nou! Ce a patit un medic de garda in timpul consultului

Magdalena Serban, cunoscuta ca si criminala de la metrou, a batut un medic de la Spitalul-penitenciar Jilava, unde fusese adusa pe 7 iunie in vederea internarii. Femeia s-ar fi enervat din senin in timpul.

Sectorul constructiilor a scazut si n aprilie, cu 4,1%. Constructia de locuinte, din nou n scadere

Lucrarile de constructii au inregistrat si in aprilie o scadere, de 4,1% pe serie bruta, fata de aceeasi luna a anului trecut, dupa o contractie in martie, in principal din cauza rezultatelor mai slabe inregistrate pe zona cladirilor rezidentiale, potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica INS), citate de news. ro. in martie, fata de aceeasi luna a anului trecut, lucrarile de constructii au inregistrat o scadere de 11,9%.

Tramvaiele din Bucuresti, n continuare fara aer conditionat, dupa ce RATB a anulat din nou licitatia

RATB a anulat din nou o licitatie de 13 de milioane de euro pentru echiparea a 199 de tramvaie cu aer conditionat, anunta Digi 24.

Victoras BEIZADEAUA s-a dat din nou in stamba! Fiul milionarului Micula a fost SALTAT de jandarmi

Victoras Micula, fiul magnatului Viorel Micula, a fost amendatd e Jandarmeria Oradea. Beizadeaua de 22 de ani i-a injurat pe protestatarii din grupul Oradea Civica, adunati in Piata Ferdinand pentru a striga.

Anunt important despre Evaluarea Nationala. Parlamentarii modifica din nou Legea Educatiei: Examenul va deveni obligatoriu pentru toti elevii!

Mai multi parlamentari au pregatit o modificare a Legii Educatiei Nationale care se adreseaza elevilor din clasa a VIII-a. Astfel, potrivit proiectului initiat de opt.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR a crescut din nou

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,90%, cel mai mare nivel din unii ani, potrivit BNR. ro. Totodata, indicele Robor la sase.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )