Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep a demolat-o pe Eugenie Bouchard, la Australian Open. Pe cine va infrunta in turul 3

B1 B1,
Halep a demolat-o pe Eugenie Bouchard, la Australian Open. Pe cine va infrunta in turul 3

Simona Halep a invins-o pe Eugenie Bouchard cu scorul 6-2, 6-2 si s-a calificat in turul 3 la Australian Open. Romanca o va infrunta in turul 3 pe Lauren Davis 76 WTA), informeaza. continuă pe B1

Australian Open. La ce ora joaca Simona Halep cu Eugenie Bouchard

Australian Open. Simona Halep - Eugenie Bouchard. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului Australian Open, luni, la Melbourne, dupa ce a.

Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa joi, de la ora 10:00 (ora Romaniei)

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de joi, iar meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Eugenie Bouchard Canada, 112 WTA) va fi primul din sesiunea de seara, urmand sa inceapa la ora 10:00 ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep face spectacol la Australian Open! A demolat-o pe Eugenie Bouchard

Simona Halep a inceput bine partida cu Eugenie Bouchard, facand break chiar in primul game. Bouchard a reusit re-break, insa Halep a dus scorul la 2-1 si apoi si-a tinut serviciul pentru.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Eugenie Bouchard 6-2, 6-2/ Recital pe Margaret Court - Halep, la pas in turul trei

Fara sa dea neaparat senzatia ca a fortat in vreun moment, Simona Halep nu i-a dat nicio sansa lui Eugenie Bouchard 112 WTA), vremurile in care jucatoarea din Canada o invingea pe Simona la Wimbledon n. r. in 2014) parand de prea mult timp apuse. Cu un plan tactic bine pus la punct si respectat), Simona a transmis incredere pe toata desfasurarea partidei, singura necunoscuta fiind doar durata disputei. Dupa o ora si cinci minute de recital 6-2, 6-2), Halep se califica in turul trei de la Australian Open o va intalni pe Lauren Davis - 24 de ani, 1,57 metri, SUA, 76 WTA).

LIVE Text Simona Halep vs Eugenie Bouchard (de la ora 10:00)

In 2014, Eugenie i-a rapit Simonei sansa de a evolua in finala de la Wimbledon. Si atunci, la fel ca si acum, Halep a avut probleme la glezna. Din acel an, drumurile celor doua nu s-au mai intersectat: Bouchard 112 WTA) se zbate sa-si regaseasca forma de odinioara, in timp ce Simona a ajuns lider mondial. Meciul din turul doi de la Australian Open va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Eugenie Bouchard 6-2, 1-2

In 2014, Eugenie i-a rapit Simonei sansa de a evolua in finala de la Wimbledon. Si atunci, la fel ca si acum, Halep a avut probleme la glezna. Din acel an, drumurile celor doua nu s-au mai intersectat: Bouchard 112 WTA) se zbate sa-si regaseasca forma de odinioara, in timp ce Simona a ajuns lider mondial. Meciul din turul doi de la Australian Open este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Ana Bogdan, calca pe urmele lui HALEP: SPULBERA tot la Australian Open (VIDEO)

Ana Bogdan, locul 107 WTA, a obtinut cea mai importanta performanta din cariera, calificarea in turul al treilea al unui grand slam, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Iulia.

Ana Bogdan calca pe urmele lui HALEP: SPULBERA tot la Australian Open (VIDEO)

Ana Bogdan, locul 107 WTA, a obtinut cea mai importanta performanta din cariera, calificarea in turul al treilea al unui grand slam, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, pe Iulia.

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD LIVE la Australian Open. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Simona Halep o va intalni in turul secund la Australian Open pe Eugenie Bouchard din Canada. Partida are.

S-a AFLAT! Cine vor fi viitoarele adversare ale lui Halep la Australian Open

Simona Halep a invins-o, joi, pe Eugenie Bouchard cu scorul 6-2, 6-2 si s-a calificat in turul 3 la Australian Open. Daca va reusi sa treaca de Lauren Davis, in optimile de finala Halep se va.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )