Libnet.ro
UNICEF

10:45

Halep, prima reactie dupa victoria cu Bouchard. A smuls zambete din tribuna (video)

Online Sport Online Sport,
Halep, prima reactie dupa victoria cu Bouchard. A smuls zambete din tribuna (video)

Simona Halep a oferit chiar la nivelul terenului prima impresie dupa victoria in doua seturi obtinuta in fata canadiencei Eugenie Bouchard, joi, in turul doi la Australian Open. continuă pe Online Sport

Mihai Tudose, prima reactie dupa demisie: Merg la Palatul Victoria sa imi iau lucrurile

Premierul demisionar Mihai Tudose anunta ca nu va asigura interimatul la Guvern si ca nu regreta nimic din activitatea de premier. Plec cu fruntea sus, nu regret nimic. Merg la Palatul Victoria sa.

Halep, prima reactie la cald dupa meciul cu Aiava

Simona Halep a oferit primele impresii despre meciul castigat greu in fata tinerei jucatoare Destanee Aiava si mai ales dupa accidentarea suferita la glezna in debutul setului secund.

Prima reactie a Ginei Pistol dupa ce a plecat in vacanta cu Smiley: Povestea pe care o traiesc... (FOTO)

Gina Pistol a avut o prima reactie dupa ce a plecat in vacanta cu Smiley. Ea a avut un mesaj transant pentru internautii care au criticat-o ca nu publica nicio imagine cu iubitul ei. Smiley si Gina.

De partea cui se pozitioneaza UDMR? Prima REACTIE a lui Kelemen Hunor dupa nominalizarea Vioricai Dancila

A aparut si prima reactie a UDMR de la demisia lui Mihai Tudose din functia de prim-ministru. Klemen Hunor a declarat, marti, ca Uniunea va merge la consultarile de miercuri de la Cotroceni cu sugestia de a se.

PRIMA REACTIE a Alinei Bica, dupa presupusa FUGA in Costa Rica: Ma confrunt cu o situatie...

Fosta sefa a DIICOT a vorbit pentru prima oara dupa presupusa fuga a sa in Costa Rica. Alina Bica a confirmat ca nu se afla in Romania, dar nu si ca ar fi fugit. Am vazut stirile.

Alina Bica, prima declaratie dupa presupusa fuga in Costa Rica

Fosta sefa DIICOT Alina Bica a oferit prima declaratie dupa pretinsa fuga in Costa Rica. Am vazut stirile aparute despre pretinsa mea fuga din tara. intr-adevar nu ma aflu in.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa nominalizarea ca premier: Daca colegii mei au avut incredere, trebuie sa nu-i dezamagesc

Viorica Dancila a avut o prima declaratie dupa nominalizarea sa ca premier. Le multumesc foarte mult colegilor mei, ma onoreaza si ma responsabilizeaza aceasta nominalizare. Nu pot face.

Cateva concluzii dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a treia a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o.

PNL cere alegeri anticipate. Prima reactie a partidului dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti, dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD, ca raspunderea pentru guvernarea catastrofala este exclusiva a PSD si cere alegeri.

Liderul PSD Vaslui, reactie dupa CEx. Ce spune despre propunerea Vioricai Dancila in functia de premier

Au aparut primele reactii dupa a doua sedinta a PSD. Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu sustine ca este increzator ca presedintele Klaus Iohannis nu va refuza propunerea pe care social-democratii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )