Libnet.ro
UNICEF

23:16

Roland Garros: Eugenie Bouchard si Francesca Schiavone, numele sonore din calificarile turneului parizian

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Eugenie Bouchard si Francesca Schiavone, numele sonore din calificarile turneului parizian

A disputat finala turneului de la Wimbledon din 2014, iar in luna octombrie a aceluiasi an a ajuns pana pe locul 5 in ierarhia WTA. Eugenie Bouchard se afla in aceasta perioada la Paris, acolo unde evolueaza in calificarile pentru Roland Garros intre timp, a ajuns pe locul 129 in lume). Un alt nume greu care joaca pentru a ajunge pe tabloul principal al competitiei este Francesca Schiavone italianca a castigat trofeul pe Philippe Chatrier in 2010). continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Serena Williams se antreneaza deja pe Philippe Chatrier - Pregatirile pentru Roland Garros, n linie dreapta

Pana la startul editiei din acest an de la Roland Garros au mai ramas cateva zile va avea loc in perioada 27 mai - 10 iunie), iar unii dintre jucatori se afla deja la Paris, acolo unde se antreneaza si incearca sa se acomodeze cu arena centrala. Serena Williams este unul din exemple, fostul lider mondial se pregateste pe Philippe Chatrier alaturi de Patrick Mouratoglou.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru, Irina Bara si Alexandra Cadantu vor evolua marti n calificari

Alexandra Dulgheru, Irina Bara si Alexandra Cadantu vor evolua, marti, in prima runda a calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Alte sase romance sunt direct acceptate pe tabloul principal de simplu al competitiei de la Paris.

Roland Garros: Accidentat, Milos Raonic va rata participarea la al doilea Grand Slam al anului

Canadianul Milos Raonic, fostul numar 3 mondial, ajuns acum pe locul 22, a declarat forfait pentru turneul de la Roland Garros 27 mai - 10 iunie), din cauza unei accidentari la genunchiul drept, a anuntat jucatorul pe contul sau Twitter.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )