Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Pentru Maria Sharapova participarea la editia din acest an de la Indian Wells Premier Mandatory) a insemnat disputarea unui singur meci, jucatoarea din Rusia fiind invinsa din doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Naomi Osaka Japonia, locul 44 WTA). continuă pe Hotnews

Indian Wells: Capat de drum - Maria Sharapova, invinsa in runda inaugurala de Naomi Osaka (Aceeasi soarta si pentru Eugenie Bouchard)

Pentru Maria Sharapova participarea la editia din acest an de la Indian Wells Premier Mandatory) a insemnat disputarea unui singur meci, jucatoarea din Rusia fiind invinsa din doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Naomi Osaka Japonia, locul 44 WTA).

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

VIDEO Indian Wells: Irina Begu, in turul doi - A revenit dupa ce a pierdut primul set

Irina-Camelia Begu 36 WTA) a pierdut primul set al disputei cu Aleksandra Krunic 47 WTA, din Serbia), insa a avut puterea sa faca ajustarile necesare in jocul sau si sa se impuna in urmatoarele doua 6-4, 6-1), reusind astfel sa se califice in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Begu deschide balul la Indian Wells. In prima zi mai evolueaza si Sharapova

Turneul de la Indian Wells isi deschide portile, miercuri, pentru primele meciuri de pe tabloul principal al turneului feminin de simplu.

Indian Wells: Halep si-a aflat adversara din turul 2, Sharapova eliminata

Simona Halep si-a aflat joi dimineata adversara din turul al doilea de la turneul de la Indian Wells din SUA.

VIDEO Serena Williams, ultimul test inainte de Indian Wells: Victorie cu Marion Bartoli, infrangere cu Shuai Zhang

Ultima repetitie a Serenei Williams inainte de startul Indian Wells a avut loc in Madison Square Garden din New York, cu ocazia turneului demonstrativ Tie Break Tens. Fostul lider mondial a trecut in prima partida de Marion Bartoli 10-5), iar apoi a fost invinsa de Shuai Zhang 13-11).

Surpriza uriasa la Indian Wells: Maria Sarapova a fost trimisa acasa dupa primul tur!

Turneul de la Indian Wells a debutat cu o mare surpriza in turul unu, rusoaica Maria Sarapova fiind batuta in primul tur al competitiei de japoneza Naomi Osaka.

MONICA NICULESCU - SORANA CiRSTEA LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO

MONICA NICULESCU - SORANA CiRSTEA LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi Sport - VIDEO. Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneu.

INDIAN WELLS. MONICA NICULESCU-SORANA CiRSTEA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO. Duel romanesc in America

INDIAN WELLS MONICA NICULESCU-SORANA CiRSTEA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO Jucatoarele romane de tenis Monica Niculescu si Sorana Cirstea se vor infrunta in prima runda a probei de simplu la turneul WTA de l.

INDIAN WELLS. IRINA BEGU - ALEKSANDRA KRUNIC ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO. Begu are prima sansa

Irina Begu 26 ani, 36 WTA) o va intalni pe sarboaica Aleksandra Krunic 24 ani, 47 WTA), pe care a invins-o de fiecare data in.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )