Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ion Tiriac pregateste o noua LOVITURA: Vrea sa organizeze cel mai mare turneu de tenis feminin din Romania! Ce premii va acorda si unde ar putea avea loc competitia

B1 B1,
Ion Tiriac pregateste o noua LOVITURA: Vrea sa organizeze cel mai mare turneu de tenis feminin din Romania! Ce premii va acorda si unde ar putea avea loc competitia

Ion Tiriac pare sa se fi reorientat dupa ce a mutat in Ungaria turneul masculin de la Bucuresti BRD Nastase Tiriac Trophy) din cauza inchiderii Arenelor BNR. Omul de afaceri, care este si patronul. continuă pe B1

Ea este NOUA IUBIRE a lui Ion Tiriac! Declaratia facuta de MILIARDAR in urma cu putin timp. E fara precedent!

Prezent la lansarea in Romania a celei de-a doua generatie a Range Rover Evoque, Ion Tiriac 79 de ani) s-a declarat cucerit total de automobilul de lux. Miliardarul a fost incantat de noua bijuterie pe patru.

Ion Tiriac: De asta nu candidez la presedintie

Ion Tiriac a dezvaluit, joi, la 100 de minute, de ce nu vrea sa candideze la presedintie. Citeste si: Ion Tiriac: Dupa parerea mea, DNA-ul ne-a nenorocit Eu nu pot sa candidez nici macar sa fiu.

Ion Tiriac organizeaza in Banat o noua vanatoare a bogatilor. Subiectul, tabu printre localnici: Eu nu stiu nimic

Ion Tiriac si-a invitat prietenii miliardari sambata, 2 februarie, la o noua partida de vanatoare in Romania. De aceasta data, evenimentul va avea loc in Caras-Severin, in zona satului Ersig, din comuna Vermes, unde omul de afaceri are un complex de vanatoare de aproximativ 1. 000 de hectare.

Digisport Ion Tiriac: Asa piele nu mi-au pus nici n avion! Ct costa noua bijuterie a miliardarului

Ion Tiriac 79 de ani) a fost prezent la lansarea in Romania a celei de-a doua generatie a Range Rover Evoque. Pretul de pornire a acestei masini de lux este de 42. 245 de euro TVA inclus).

SONDAJ. Cine credeti ca ar fi un presedinte mai bun al Romaniei? Klaus Iohannis sau Ion Tiriac?

Omul de afaceri Ion Tiriac a explicat aseara, la Antena 3, de ce nu vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din Romania, desi despre aceasta varianta se vorbeste de 30 de ani. Eu nu pot sa.

Ion Tiriac despre Simona Halep: Are un mare handicap

Omul de afaceri Ion Tiriac a abordat, joi seara, intr-o emisiune de televiziune mai multe subiecte printre care si cel al prezentei Simonei Halep in fruntea tenisului mondial.

Ion Tiriac: E de necrezut ca Romania nu este in Schengen

Ion Tiriac a afirmat. joi, la 100 de minute, ca e denecrezut ca Romanania nu este inca in Schengen. Citeste si: Ion Tiriac: Dupa parerea mea, DNA-ul ne-a nenorocit Magnatul spune ca guvernele au.

Ion Tiriac relateaza o discutie incredibila cu un securist

Ion Tiriac a povestit, joi, la 100 de minute, ce i-a raspuns unui securist, in anii 60, care l-a intrebat ce a facut acasa la presedintele Kennedy. Citeste si: Tiriac a aflat de la Antena 3 ca a fost.

Guvernul a aprobat schema de ajutor de stat care l-ar avantaja pe Ion Tiriac pentru construirea de gradinite cu profil sportiv

Guvernul a stabilit miercuri, printr-un Memorandum, instituirea schemei de minimis de 500 de milioane de euro privind Programul gROwth - investim in copii, investim in viitor, prin care va sustine construirea, amenajarea si dotarea a 1000 de gradinite cu profil sportiv. Este un ajutor de stat de care ar fi interesat omul de afaceri Ion Tiriac. in luna decembrie, intrebat daca a discutat despre aceasta schema cu omul de afaceri Ion Tiriac, Darius Valcov, consilierul premierului, a raspuns: Unele idei le-am discutat.

Ion Tiriac, Simona Halep si locul 1 WTA: Si daca va cadea pe 33, ce se ntmpla? Acum toti se pricep la tenis

Dupa incheierea Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din clasamentul WTA, jucatoarea noastra fiind depasita de Petra Kvitova 2) si Naomi Osaka 1). in stilu-i caracteristic, Ion Tiriac a comentat acest lucru: Si daca va cadea pe 33, ce se intampla? Acum toti se pricep la tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )