Libnet.ro
UNICEF

14:30

Irina Begu a fost eliminata in sferturi la BRD Bucharest Open

Adevărul Adevărul,
Irina Begu a fost eliminata in sferturi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 112 WTA, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open. continuă pe Adevărul

VIDEO Irina Begu, lovitura zilei de miercuri la BRD Bucharest Open

WTA a ales cea mai frumoasa lovitura reusita miercuri la BRD Bucharest Open, iar autoarea este Irina Begu. in meciul din optimi cu Kaja Juvan Slovenia, 111 WTA), romanca s-a aparat excelent in fata smash-ului adversarei, a trecut in atac si a inchis punctul de langa fileu.

Begu, in optimi la BRD Bucharest Open

Irina Camelia Begu s-a calificat, marti, in optimile de finala ale BRD Bucharest Open, turneu dotat .

Irina Begu a fost eliminata de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana Irina Camelia Begu a fost eliminata in sferturile de finala la BRD Bucharest Open,.

BRD Bucharest Open: Irina Begu, eliminata de Laura Siegemund in sferturi

Irina Begu 112 WTA) a ratat calificarea in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de Laura Siegemund Germania, 77 WTA, favorita 6), scor 7-5, 6-2. Meciul a durat o ora si 56 de minute.

BRD Bucharest Open: Irina Begu s-a calificat in turul al doilea; Irina Bara, eliminata in runda inaugurala

Irina Begu 112 WTA) s-a calificat in turul al doilea la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Aleksandra Krunic Serbia, 101 WTA). in alta partida disputata marti, Irina Bara 184 WTA), beneficiara unui wild card, a fost eliminata in runda inaugurala de Jaimee Fourlis Australia, 284 WTA).

BRD Bucharest Open: Irina Begu, prima jucatoare calificata in sferturi

Irina Begu 112 WTA) este prima jucatoare calificata in sferturile turneului BRD Bucharest Open. Romanca a invins-o fara emotii pe slovena Kaja Juvan 111 WTA), scor 6-4, 6-3, dupa o ora si 32 de minute de joc.

BRD Bucharest Open: Irina Begu si Raluca Olaru, in semifinalele probei de dublu, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru cap de serie 1) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi in timpul partidei cu Anastasija Sevastova, de pe tabloul de simplu. Tig a facut echipa, la aceasta competitie, cu Irina Bara.

BRD Bucharest Open: Irina Begu si Raluca Olaru, principalele favorite, in sferturile probei de dublu - Duel cu echipa BaraTig

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru cap de serie 1) s-a calificat, miercuri, in sferturile probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de cuplul Giorgia MarchettiLaura Pigossi ItaliaBrazilia), scor 6-4, 6-2.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Irina Camelia Begu 112 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari si gazduit de Arenele BNR din Capitala,.

BRD Bucharest Open: Opt romance vor evolua marti in proba de simplu - Programul complet al zilei

A doua zi de intreceri de la BRD Bucharest Open va fi una plina pentru jucatoarele din Romania. Sorana Cirstea, Irina Begu, Ana Bogdan, Elena-Garbiela Ruse, Jacqueline Cristian, Alexandra Cadantu, Irina Bara si Patricia Maria Tig vor evolua in primul tur al probei de simplu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )