Libnet.ro
UNICEF

13:45

Patricia Tig, salt impresionant in clasamentul WTA, dupa BRD Bucharest Open: A urcat aproape 10.000 de locuri, desi a pierdut finala Cum stau celelalte romance din circuit

B1 B1,
Patricia Tig, salt impresionant in clasamentul WTA, dupa BRD Bucharest Open: A urcat aproape 10.000 de locuri, desi a pierdut finala Cum stau celelalte romance din circuit

Patricia Tig a avut un parcurs de senzatie la BRD Bucharest Open si a urcat 9. 735 de locuri in ierarhia mondiala, ajungand pana pe pozitia 264, potrivit Agerpres. continuă pe B1

Halep, in continuare pe locul 4 WTA, Patricia Tig, pe locul 264 WTA

Simona Halep se mentine pe locul 4, cu 5. 933 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni. Patri.

Patricia Tig, singura jucatoare romana in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea Patricia Tig, venita din calificari, s-a calificat, vineri seara, in semifinalele turneul.

Pe ce loc a ajuns Patricia Tig dupa finala de la Bucuresti

Jucatoarea Patricia Tig a facut un salt spectaculos in clasamentul WTA dupa ce a disputat la Bucuresti a doua finala din cariera dupa Baku 2015.

VIDEO Patricia Tig a reusit din nou lovitura zilei la BRD Bucharest Open

Fara clasament inaintea turneului BRD Bucharest Open, Patricia Maria Tig a reusit un parcurs excelent, ajungand pana in finala dupa sapte victorii trei in calificari, patru pe tabloul principal). in meciul din semifinale contra Laurei Siegemund, jucatoarea de 24 de ani a incantat publicul cu un forehand in cross, lovitura sa fiind desemnata de WTA cea mai frumoasa a zilei de sambata.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 4; Salt impresionant pentru Patricia Tig

Simona Halep se mentine pe locul 4 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. Finalista la BRD Bucharest Open si fara clasament inaintea debutului competitiei de la Arenele BNR, Patricia Maria Tig a facut un salt impresionant de 9735 de locuri si se afla acum pe pozitia 264 in ierarhia mondiala.

Patricia Tig, discurs in lacrimi dupa ce a pierdut finala BRD Bucharest Open

Venita din calificari si cu o serie de victorii impresionante la jucatoare cap de serie, Patricia Tig a ajuns pana in ultimul act al turneului BRD Bucharest Open. Romanca de 24 de ani a fost invinsa insa de Elena Rybakina Kazahstan, 106 WTA), scor 6-2, 6-0. La ceremonia de premiere, Tig a fost extrem de emotionata si a izbucnit in lacrimi in timpul discursului.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig continua parcursul de vis - S-a calificat in semifinale dupa o victorie in trei seturi cu Kristyna Pliskova

Venita din calificari, Patricia Maria Tig continua parcursul de vis la BRD Bucharest Open, reusind sa se califice in semifinale. Jucatoarea in varsta de 24 de ani a invins-o in trei seturi pe Kristyna Pliskova Cehia, 92 WTA), cap de serie numarul 8, scor 6-3, 3-6, 6-3, dupa o ora si 49 de minute.

Patricia Tig a furnizat surpriza la BRD Bucharest Open. Victorie clara in fata detinatoarei trofeului

Patricia Tig, fosta jucatoare de Top 100 WTA, revenita in activitate dupa ce a nascut, este performera BRD Bucharest Open.

Senzational! Patricia Tig ajunge in finala turneului WTA de la Bucuresti

Aceasta dupa ce a jucat in precalificarile organizate de Federatia Romana de Tnis pentru a ajunge in calificarile turneului de la Arenele BNR.

Pariati pe finala turneului WTA de la Bucuresti: Patricia Tig contra Elena Rybakina

Finala inedita pe zgura de la Bucuresti intre Patricia Tig, jucatoare care a trecut de toate calificarile posibile, si kazaha Elena Rybakin, jucatoare care nu a pierdut niciun set la turneul de la Arenele BNR.

ştiri din Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )