Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Patricia Tig, lovitura zilei la BRD Bucharest Open

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Patricia Tig, lovitura zilei la BRD Bucharest Open

Fara clasament inaintea turneului BRD Bucharest Open, Patricia Maria Tig a reusit un parcurs impresionant, ajungand pana in semifinale. in meciul din sferturi contra Kristynei Pliskova, jucatoarea de 24 de ani a incantat publicul cu o scurta de exceptie, lovitura sa fiind desemnata de WTA cea mai frumoasa a zilei de vineri. continuă pe Hotnews

Patricia Tig a furnizat surpriza la BRD Bucharest Open. Victorie clara in fata detinatoarei trofeului

Patricia Tig, fosta jucatoare de Top 100 WTA, revenita in activitate dupa ce a nascut, este performera BRD Bucharest Open.

Tig, formidabila: Patricia, fara clasament, e in finala BRD Bucharest Open si la o victorie de primul ei trofeu WTA

Patricia Tig si parcursul ei pe zgura din Bucuresti au adus o competitie programata intr-o perioada ciudata a anului, intre sezonul de iarba si cel de hard, in atentia presei mondiale.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig va lupta pentru titlul de campioana - Victorie in fata Laurei Siegemund

Parcursul de vis al Patriciei Tig continua la BRD Bucharest Open. Venita din calificari si fara clasare WTA, romanca va evolua pentru castigarea trofeului, dupa ce a invins-o clar pe Laura Siegemund Germania, 77 WTA, favorita 6), scor 6-3, 6-1.

VIDEO Anastasija Sevastova, lovitura zilei de joi la BRD Bucharest Open

WTA a ales cea mai frumoasa lovitura reusita joi la BRD Bucharest Open, iar autoarea este Anastasija Sevastova detinatoarea trofeului). Letona a castigat un schimb lung cu o scurta si avea sa egaleze situatia in setul secund la 5 Patricia Maria Tig s-a impus in cele din urma).

BRD Bucharest Open: Patricia Tig a oferit surpriza zilei - A invins-o pe Anastasija Sevastova, principala favorita si detinatoarea trofeului

Patricia Maria Tig a oferit o surpriza uriasa la BRD Bucharest Open, eliminand-o in optimi pe letona Anastasija Sevastova 11 WTA), cap de serie numarul 1 si detinatoarea trofeului. A fost 6-2, 7-5 pentru Tig, dupa o ora si 39 de minute de joc.

BRD Bucharest Open: Anastasija Sevastova vs Patricia Maria Tig, prima partida de pe Terenul Central (Programul zilei)

Partida dintre Anastasija Sevastova Letonia, 11 WTA, detinatoare trofeului si principala favorita) si Patricia Maria Tig venita din calificari), din optimile probei de simplu, deschide ziua de tenis de pe Terenul Central de la BRD Bucharest Open, de la ora 15:00. Tot joi, perechile Irina BeguRaluca Olaru principalele favorite) si Irina BaraPatricia Tig se vor duela, in al doilea meci de pe Grandstand, in sferturile probei de dublu.

BRD Bucharest Open: Irina Begu si Raluca Olaru, in semifinalele probei de dublu, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru cap de serie 1) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi in timpul partidei cu Anastasija Sevastova, de pe tabloul de simplu. Tig a facut echipa, la aceasta competitie, cu Irina Bara.

Patricia Tig isi continua parcursul la BRD Bucharest Open: a eliminat-o si pe Kristyna Pliskova

Jucatoarea Patricia Maria Tig, fara clasare, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, trecand in sferturi de sportiva ceha Kristyna Pliskova, locul 92 WTA si cap de serie 8.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig continua parcursul de vis - S-a calificat in semifinale dupa o victorie in trei seturi cu Kristyna Pliskova

Venita din calificari, Patricia Maria Tig continua parcursul de vis la BRD Bucharest Open, reusind sa se califice in semifinale. Jucatoarea in varsta de 24 de ani a invins-o in trei seturi pe Kristyna Pliskova Cehia, 92 WTA), cap de serie numarul 8, scor 6-3, 3-6, 6-3, dupa o ora si 49 de minute.

BRD Bucharest Open: Elena Rybakina s-a calificat in finala Meciul cu Patricia Tig are loc duminica, de la ora 17:00

Jucatoarea de tenis din Kazahstan Elena Rybakina, locul 106 WTA, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, cu premii de 250. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )