Libnet.ro
UNICEF

09:45

WTA Moscova: Irina Bara, eliminata n optimi de Anastasija Sevastova - Att de aproape de victoria carierei

Hotnews Hotnews,
 WTA Moscova: Irina Bara, eliminata n optimi de Anastasija Sevastova - Att de aproape de victoria carierei

Irina Bara ajunsa pe tabloul principal din calitate de lucky loser) a parasit turneul de categorie International de la Moscova in faza optimilor, jucatoarea noastra fiind invinsa dupa un meci de mare lupta de Anastasija Sevastova Letonia, 20 WTA, cap de serie numarul trei). Castigatoare a ultimei editii de la BRD Bucharest Open, Sevastova s-a impus greu in trei seturi, scor 6-2, 6-75), 6-4, dupa un meci de doua ore si 8 minute. continuă pe Hotnews

WTA Moscova: Irina Bara, pe tabloul principal dupa retragerea Irinei Begu

Jucatoarea romana de tenis Irina Bara a intrat totusi pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 750. 000 de dolari, desi a pierdut in ultimul tur al calificarilor, insa a beneficiat de retragerea compatrioatei sale Irina Begu.

WTA Moscova: Irina Bara si Oksana Kalashnikova, n sferturile probei de dublu

Perechea Irina Bara Romania) / Oksana Kalashnikova Georgia) s-a calificat, miercuri, in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de categorie International de la Moscova zgura), dotat cu premii in valoare de 750. 000 de dolari.

WTA Moscova: Irina Bara, calificata n turul al doilea

Irina Bara 140 WTA), prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, s-a calificat in runda a doua a turneului de categorie International de la Moscova zgura), dotat cu premii in valoare de 750. 000 de dolari.

WTA Moscova: Irina Bara a ratat calificarea pe tabloul principal

Jucatoarea romana de tenis Irina Maria Bara a fost invinsa de rusoaica Varvara Flink, cu 6-2, 2-6, 6-3, luni, in runda finala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 750. 000 dolari.

WTA Moscova: Anastasija Sevastova, adversara Irinei Bara n optimi

Irina Bara 140 WTA) si-a aflat adversara din optimile turneului de categorie International de la Moscova zgura), jucatoarea noastra urmand sa se dueleze cu letona Anastasija Sevastova 20 WTA), cap de serie numarul trei.

Irina Bara, invinsa in ultimul tur al calificarilor la Moscova (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Irina Maria Bara a fost invinsa de rusoaica Varvara Flink, cu 6-2, 2-6, 6-3, luni, in runda finala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Moscova,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )