Libnet.ro
UNICEF

13:00

BRD Bucharest Open: Echipa Jaqueline CristianGabriela Ruse, in finala dupa ce a invins cuplul BeguOlaru - Meciul pentru titlu are loc duminica, de la ora 14:30

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Echipa Jaqueline CristianGabriela Ruse, in finala dupa ce a invins cuplul BeguOlaru - Meciul pentru titlu are loc duminica, de la ora 14:30

Cuplul format din jucatoarele de tenis Jaqueline Cristian si Elena Gabriela Ruse a castigat, sambata, duelul romanesc cu perechea Irina BeguRaluca Olaru, scor 3-6, 6-3, 10-7, si s-a calificat in finala probei de dublu la BRD Bucharest Open WTA), turneu dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari si gazduit de Arenele BNR din Capitala. continuă pe Hotnews

Irina Begu a fost eliminata de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana Irina Camelia Begu a fost eliminata in sferturile de finala la BRD Bucharest Open,.

BRD Bucharest Open: Viktoria Kuzmova si Kristyna Pliskova, campioane in proba de dublu, dupa ce le-au invins pe Jaqueline Cristian si Gabriela Ruse

Echipa formata din Viktoria Kuzmova Slovacia) si Kristyna Pliskova Cehia) s-a impus in fata romancelor Jaqueline CristianGabriela Ruse, scor 6-4, 7-63), si a castigat proba de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open. Meciul a durat o ora si 38 de minute.

BRD Bucharest Open: Jaqueline Cristian si Gabriela Ruse s-au calificat in semifinalele probei de dublu - Duel cu BeguOlaru

Perechea formata din Jaqueline Cristian si Gabriela Ruse s-a calificat, vineri, pentru al doilea an consecutiv, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open. Cele doua s-au impus in fata echipei Lara ArruabarrenaAndreea Mitu SpaniaRomania, favorite 3), scor 6-3, 1-6, 13-11, dupa o ora si 22 de minute.

BRD Bucharest Open: Jaqueline Cristian a castigat un singur game in fata Elenei Rybakina, in optimi (Rezultatele zilei)

Jaqueline Cristian, beneficiara a unui wild-card, a suferit o infrangere categorica in optimile turneului BRD Bucharest Open. Elena Rybakina Kazakhstan) s-a impus cu 6-1, 6-0, dupa doar 50 de minute de joc, si o va intalni in sferturi pe Viktoria Kuzmova Slovacia, cap de serie 2).

BRD Bucharest Open: Elena Rybakina s-a calificat in finala Meciul cu Patricia Tig are loc duminica, de la ora 17:00

Jucatoarea de tenis din Kazahstan Elena Rybakina, locul 106 WTA, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, cu premii de 250. 000 de dolari.

Patricia Tig, discurs in lacrimi dupa ce a pierdut finala BRD Bucharest Open

Venita din calificari si cu o serie de victorii impresionante la jucatoare cap de serie, Patricia Tig a ajuns pana in ultimul act al turneului BRD Bucharest Open. Romanca de 24 de ani a fost invinsa insa de Elena Rybakina Kazahstan, 106 WTA), scor 6-2, 6-0. La ceremonia de premiere, Tig a fost extrem de emotionata si a izbucnit in lacrimi in timpul discursului.

BRD Bucharest Open: Elena Rybakina a castigat primul titlu WTA din cariera - Victorie categorica in fata Patriciei Tig

Elena Rybakina Kazahstan, 106 WTA) si-a trecut in palmares primul titlu WTA al carierei dupa ce a invins-o pe Patricia Maria Tig in finala BRD Bucharest Open. Jucatoarea in varsta de 20 de ani a obtinut o victorie categorica, scor 6-2, 6-0, dupa doar 66 de minute de joc.

VIDEO Patricia Tig a reusit din nou lovitura zilei la BRD Bucharest Open

Fara clasament inaintea turneului BRD Bucharest Open, Patricia Maria Tig a reusit un parcurs excelent, ajungand pana in finala dupa sapte victorii trei in calificari, patru pe tabloul principal). in meciul din semifinale contra Laurei Siegemund, jucatoarea de 24 de ani a incantat publicul cu un forehand in cross, lovitura sa fiind desemnata de WTA cea mai frumoasa a zilei de sambata.

Irina Begu a fost eliminata in sferturi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 112 WTA, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Irina Begu si Raluca Olaru, in semifinalele probei de dublu, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru cap de serie 1) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi in timpul partidei cu Anastasija Sevastova, de pe tabloul de simplu. Tig a facut echipa, la aceasta competitie, cu Irina Bara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )