Libnet.ro
UNICEF

10:00

BRD Bucharest Open: Elena Rybakina s-a calificat in finala Meciul cu Patricia Tig are loc duminica, de la ora 17:00

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Elena Rybakina s-a calificat in finala Meciul cu Patricia Tig are loc duminica, de la ora 17:00

Jucatoarea de tenis din Kazahstan Elena Rybakina, locul 106 WTA, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, cu premii de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

BRD Bucharest Open: Elena Ribakina, prima semifinalista

Kazaha Elena Ribakina este prima semifinalista a turneului BRD Bucharest Open 2019, ea reusind sa o .

BRD Bucharest Open: Elena-Gabriela Ruse, eliminata in primul tur de Barbora Krejcikova

Elena-Gabriela Ruse, beneficiara unui wild-card si locul 178 WTA, a fost eliminata, marti, in primul tur al turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de Barbora Krejcikova Cehia, 132 WTA), scor 6-3, 0-6, 6-2.

BRD Bucharest Open: Jaqueline Cristian a castigat un singur game in fata Elenei Rybakina, in optimi (Rezultatele zilei)

Jaqueline Cristian, beneficiara a unui wild-card, a suferit o infrangere categorica in optimile turneului BRD Bucharest Open. Elena Rybakina Kazakhstan) s-a impus cu 6-1, 6-0, dupa doar 50 de minute de joc, si o va intalni in sferturi pe Viktoria Kuzmova Slovacia, cap de serie 2).

Irina Begu a fost eliminata de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana Irina Camelia Begu a fost eliminata in sferturile de finala la BRD Bucharest Open,.

Irina Begu s-a calificat in sferturile de finala la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Irina Camelia Begu 112 WTA) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari si gazduit de Arenele BNR din Capitala,.

BRD Bucharest Open: Jaqueline Cristian si Gabriela Ruse s-au calificat in semifinalele probei de dublu - Duel cu BeguOlaru

Perechea formata din Jaqueline Cristian si Gabriela Ruse s-a calificat, vineri, pentru al doilea an consecutiv, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open. Cele doua s-au impus in fata echipei Lara ArruabarrenaAndreea Mitu SpaniaRomania, favorite 3), scor 6-3, 1-6, 13-11, dupa o ora si 22 de minute.

BRD Bucharest Open: Perechile Irina BaraPatricia Tig si Jaqueline CristianGabriela Ruse s-au calificat in sferturile probei de dublu

Perechile Irina BaraPatricia Maria Tig si Jaqueline CristianElena-Gabriela Ruse s-au calificat miercuri in sferturile probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Patricia Tig continua parcursul de vis - S-a calificat in semifinale dupa o victorie in trei seturi cu Kristyna Pliskova

Venita din calificari, Patricia Maria Tig continua parcursul de vis la BRD Bucharest Open, reusind sa se califice in semifinale. Jucatoarea in varsta de 24 de ani a invins-o in trei seturi pe Kristyna Pliskova Cehia, 92 WTA), cap de serie numarul 8, scor 6-3, 3-6, 6-3, dupa o ora si 49 de minute.

Patricia Tig isi continua parcursul la BRD Bucharest Open: a eliminat-o si pe Kristyna Pliskova

Jucatoarea Patricia Maria Tig, fara clasare, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, trecand in sferturi de sportiva ceha Kristyna Pliskova, locul 92 WTA si cap de serie 8.

BRD Bucharest Open: Irina Begu si Raluca Olaru, in semifinalele probei de dublu, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru cap de serie 1) s-a calificat in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce Patricia Maria Tig s-a accidentat la incheietura mainii stangi in timpul partidei cu Anastasija Sevastova, de pe tabloul de simplu. Tig a facut echipa, la aceasta competitie, cu Irina Bara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )