Libnet.ro
UNICEF

13:45

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 4; Salt impresionant pentru Patricia Tig

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 4; Salt impresionant pentru Patricia Tig

Simona Halep se mentine pe locul 4 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. Finalista la BRD Bucharest Open si fara clasament inaintea debutului competitiei de la Arenele BNR, Patricia Maria Tig a facut un salt impresionant de 9735 de locuri si se afla acum pe pozitia 264 in ierarhia mondiala. continuă pe Hotnews

Halep, in continuare pe locul 4 WTA, Patricia Tig, pe locul 264 WTA

Simona Halep se mentine pe locul 4, cu 5. 933 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni. Patri.

Cum arata Top 10 WTA si la ce diferenta este Simona Halep fata de liderul Asleigh Barty

Simona Halep se mentine pe locul 4 in ierarhia mondiala a tenisului feminin, chiar daca nu a jucat niciun turneu saptamana trecuta.

Topul celor mai bogate jucatoare de tenis. Pe ce loc se afla Simona Halep. Surpriza! Cine e pe primul loc

Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada a carierei. in anul 2019 a reusit sa castige turneul de la Wimbledon si a devenit a doua cea mai bine platitia jucatoare de tenis din acest an. in clasamentul all time, Simona se afla pe locul 5 in topul incasarilor. Simona Halep, locul 5 in topul celor .

Simona Halep prezinta trofeul de la Wimbledon si la Constanta. Ce trebuie sa stii despre eveniment

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon si la Constanta, orasul sau natal. Evenimentul va avea loc sambata, 20 iulie 2019, la ora 17:00. Numarul 4 WTA a facut anuntul pe contul personal de Facebook, iar Primaria Municipiului Constanta a emis un comunicat prin care invita atat localnicii, cat si turistii, sa o felicite .

Cine este, de fapt, milionarul cu care Simona Halep se saruta pasional pe plaja

Simona Halep, de mult in vizorul presei datorita performantelor sportive, a aparut acum si in tabloidele mondene. Campioana de la Wimblebon continua sa surprinda cu iubitul sau milionar. Cine este iubitul Simonei Halep? Relatia Simonei Halep a fost dezvaluita recent, dar pare ca tocmai acest lucru sa-i fi adus relaxarea in teren de care a .

DigiSport: Abia acum s-a aflat! Ce a spus antrenorul Serenei Williams despre Simona Halep, inaintea finalei de la Wimbledon

John McEnroe a dezvaluit ca, inaintea finalei de la Wimbledon, a avut un dialog cu antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. Simona Halep a invins-o clar pe Serena Williams in finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2.

Mesajul lui Darren Cahill pentru Daniel Dobre, antrenorul care a condus-o pe Simona Halep la Wimbledon

Darren Cahill s-a aflat langa Simona Halep la turneul de la Wimbledon, insa antrenorul castigatoarei trofeului a fost Daniel Dobre.

Simona Halep, ovationata de mii de oameni la Constanta: Nimic nu este imposibil (VIDEO)

Simona Halep, primita cu onoruri la Constanta! Campioana a prezentat trofeul de la Wimbledon in orasul ei natal, unde a fost intampinata si ovationata de mii de fani, informeaza B1.

Simona Halep, ovationata de mii de oameni la Constanta: Nimic nu este imposibil (VIDEO)

Simona Halep, primita cu onoruri la Constanta! Campioana a prezentat trofeul de la Wimbledon in orasul ei natal, unde a fost intampinata si ovationata de mii de fani, informeaza B1.

Simona Halep, regina Wimbledon, a adus trofeul la Constanta

Dupa ce miercuri searaa fost peArena Nationala,pentru a prezenta trofeulcucerit laWimbledon,Simona Halep sambata va fi la Constanta, in orasul sau natal. Antena 3 va.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )