Libnet.ro
UNICEF

17:15

Australian Open: Monica Niculescu, la un meci distanta de tabloul principal Victorie impotriva Viktoriei Tomova

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Monica Niculescu, la un meci distanta de tabloul principal Victorie impotriva Viktoriei Tomova

Monica Niculescu, locul 128 WTA si cap de serie numarul 20, a invins-o, joi, cu scorul de 1-6, 6-1, 6-4, pe Viktoria Tomova din Bulgaria, locul 144 WTA, in turul al doilea al calificarilor turneului Australian Open. continuă pe Hotnews

Monica Niculescu ajunge in turul 3 al calificarilor de la Australian Open

Jucatoarea Monica Niculescu a acces, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Australian Open, acolo a ajuns si Ana Bogdan, principala favorita.

Scene de groaza: Prima jucatoare sufocata de fum la Australian Open si reactii dure dupa meci

Partidele din primul tur de pe tabloul principal vor incepe de la 20 ianuarie, insa, odata cu disputarea primelor meciuri din calificari, au aparut si problemele legate de calitatea aerului.

Meci fascinant in primul tur de la Australian Open: Venus Williams va intalni o pustoaica de 15 ani

Tragerea la sorti de la Melbourne a stabilit tabloul principal pentru primul Grand Slam al anului, iar Adevarul prezinta cele mai importante dueluri din runda inaugurala.

Ana Bogdan la un pas de calificarea pe tabloul principal de la Australian Open

Jucatoarea Ana Bogdan s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor pentru Australian Open.

Australian Open: Programul sportivilor romani in turul I al calificarilor - Duel intre Irina Bara si Laura Paar

Romania are opt reprezentanti in calificarile de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Printre confruntari se afla si un duel romanesc, Irina Maria Bara urmand sa o infrunte pe Laura Ioana Paar. Calificarile vor debuta marti, iar primele jucatoare din Romania care vor evolua vor fi Ana Bogdan, Monica Niculescu si Jacqueline Cristian.

Begu, cea mai ghinionista romanca de la Australian Open: Va intalni o adversara de Top 10 la Melbourne

Romania are trei sportive care au acces direct pe tabloul principal: Halep 4 WTA), Cirstea 74 WTA) si Begu 105). Toate si-au aflat, astazi, adversaele din primul tur.

Romania, start reusit in calificarile de la Australian Open: Ce au facut fetele in meciurile din turul I

Primul Grand Slam al anului va incepe de la 20 ianuarie, insa calificarile sunt deja in desfasurare, fiecare sportiva avand nevoie de trei victorii pentru a ajunge pe tabloul principal.

Ce spune site-ul WTA despre tabloul Simonei Halep de la Australian Open

Site-ul oficial al WTA a realizat o analiza dupa tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Australian Open primul Grand Slam al anului). in ceea ce o priveste pe Simona Halep, lucrurile par clare: fostul lider mondial nu a avut sansa la tragerea la sorti.

Cu cine joaca Simona Halep in primul meci de la Australian Open. Va fi extrem de greu

Simona Halep si-a aflat adversarele de pe partea ei de tablou la Australian Open, turneu programat in perioada 20 ianuarie 2 februarie. in primul tur, numarul 4 WTA va juca impotriva sportivei Jennifer Brady locul 49 WTA). Simona Halep si-a aflat adversarele de la Australian Open Dupa eliminarea rusinoasa din optimile turneului din Adelaide, .

Australian Open: Adversarii principalilor favoriti - Novak Djokovic, traseu dificil in drumul spre apararea titlului

Principalii favoriti de la Australian Open si-au aflat, joi, adversarii din primul tur de la Melbourne. Rafael Nadal il va intalni pe Hugo Dellien Bolivia), Roger Federer se va duela cu Steve Johnson SUA), in timp ce Novak Djokovic va deschide cu un meci impotriva lui Jan-Lennard Struff Germania). Pe partea de tablou a sarbului campionul din 2019) se afla jucatori care i-au pus probleme in trecut: Stefanos Tsitsipas si Roberto Bautista-Agut.

ştiri din Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )