Libnet.ro
UNICEF

01:05

Momente teribile la Sofia: Ce au vrut sa faca englezii din cauza modului in care au fost primiti de bulgari

Adevărul Adevărul,
Momente teribile la Sofia: Ce au vrut sa faca englezii din cauza modului in care au fost primiti de bulgari

Fotbalul a fost umbrit, luni seara, in partida Bulgaria Anglia, scor 0-6, din preliminariile Euro 2020. Iar un fost international englez a explicat, dupa meci, ce ar trebui sa se intample, pe viitor, in astfel de cazuri. continuă pe Adevărul

Lucrarile la pasajul de pe centura Aradului - blocate din cauza ca proprietarii terenurilor nu permit relocarea retelelor de electricitate

Lucrarile la pasajul peste calea ferata aflat in constructie pe centura municipiului Arad sunt blocate de cateva luni, din cauza ca proprietarii terenurilor impiedica accesul muncitorilor pentru relocarea retelelor de electricitate, potrivit Agerpres. Acestia sunt nemultumiti din cauza faptului ca suma primita pentru expropriere ar fi prea mica si cred ca le scade valoarea terenului. Lucrarile trebuie terminate pana in februarie 2019, insa vor avea o intarziere de cel putin 6 luni, potrivit Agerpres.

Securitatea si Armata, aproape de colaps, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Ziua in care i s-a decis soarta liderului comunist

Securitatea si Armata au fost foarte aproape de un colaps, din cauza lui Nicolae Ceausescu. Eliminarea cuplului de dictatori a fost decisa de catre noua putere care se instaura, la Bucuresti, chiar in ajunul Craciunului. Initiativa i-ar fi apartinut lui Silviu Brucan, fiind sustinut si de catre Gelu Voican Voiculescu. Securitatea si Armata, aproape de .

Neymar va lipsi patru saptamani din cauza unei accidentari

Clubul Paris Saint-Germain a anuntat, luni, faptul ca fotbalistul brazilian Neymar 26 de ani) va absenta aproximativ patru saptamani din cauza unei accidentari.

Donald Trump se pregateste sa impuna sanctiuni economice Turciei din cauza incursiunii in Siria

Administratia presedintelui american Donald Trump se pregateste sa impuna sanctiuni economice Turciei, cel mai devreme in aceasta saptamana, din cauza incursiunii acesteia in nordul Siriei, acestea fiind unul dintre putinele instrumente de actiune avute la dispozitie de Statele Unite impotriva Turciei, care este aliat in cadrul NATO, transmite Reuters.

Justin Trudeau, nevoit sa poarte vesta antiglont la un miting electoral din cauza amenintarilor

Premierul canadian Justin Trudeau, in campanie pentru alegerile legislative din 21 octombrie, a fost nevoit sa poarte o vesta antiglont sambata, in timpul unui miting in Ontario, din cauza amenintarilor la adresa securitatii sale, a dezvaluit postul public de televiziune CBC, scrie Agerpres.

Fosta sefa a Academiei Suedeze a murit. Sara Danius a fost prima femeie la conducerea Comitetului Nobel si a demisionat din cauza celui mai mare scandal din istoria organizatiei

Fosta sefa a Academiei suedeze care decerneaza Premiul Nobel pentru literatura Sara Danius a murit de cancer, informeaza presa suedeza citata de Reuters. Danius este cea care conducea Academia in momentul izbucnirii scandalului sexual din cauza caruia si-a dat demisia, alaturi de alti membri ai comitetului.

Volkswagen suspenda decizia de a construi o uzina in Turcia, din cauza situatiei din Siria

Grupul german Volkswagen a anuntat ca a suspendat decizia de a construi o uzina auto in Turcia, invocand faptul ca este ingrijorata de situatia din regiune, scrie AFP. Reamintim ca in carti a fost si Bulgaria pentru aceasta uzina, dar s-a vorbit ca germanii s-ar fi interesat si de Romania. Investitia era gandita sa fie intre 1,2 si 1,5 miliarde euro, iar productia trebuia sa inceapa in 2022. Turcia a lansat miercurea trecuta ofensiva in nord-estul Siriei, contra militiilor kurde, miscare criticata de UE si de SUA. Ankara catalogheaza kurzii ca fiind teroristi.

Alerta in Indonezia. Un vulcan urias a inceput sa erupa! Zborurile sunt in pericol din cauza ploii de cenusa

Merapi, un vulcan activ situat in insula Java din Indonezia, a erupt luni seara expulzand in atmosfera o coloana de cenusa pana la inaltimea de treikilometri si determinand autoritatile sa.

Infotrafic: Trafic ingreunat din cauza cetii, pe Autostrada Soarelui si pe drumuri din sud si est

Ceata densa ingreuneaza circulatia pe Autostrada Soarelui si pe mai multe drumuri judetene din sudul si estul tarii. Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari nowcasting cod galben de ceata pentru 11 judete, valabile pe parcursul urmatoarelor ore, scrie Mediafax.

Un aparat de 100.000 de euro cumparat de Spitalul Judetean Sibiu inaintea summitului UE zace nefolosit de aproape un an, din cauza lipsei unei autorizatii

Pacientii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu nu pot beneficia de cel mai modern amplificator de imagine care se afla in una din salile de operatie din Sectia de Ortopedie de aproape un an. Aparatul care zace nefolosit a fost cumparat cu aproape 100. 000 de euro, bani dati de Ministerul Sanatatii si Consiliul Judetean CJ), ca medicii sa aiba cele necesare ca sa opereze in cazul in care se intampla ceva la Summitul UE care a avut loc in mai la Sibiu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )