Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Dezastru pentru Ludogorets in Europa League: 0-6 cu Espanyol

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dezastru pentru Ludogorets in Europa League: 0-6 cu Espanyol

Seara neagra pentru Ludogorets in Europa League, formatia din Bulgaria la care Claudiu Keseru a fost titular si inlocuit in minutul 39) a pierdut cu 6-0 scorul serii) meciul jucat la Barcelona contra celor de la Espanyol. continuă pe Hotnews

Europa League: Ludogorets, invinsa cu 6-0 de Espanyol Spaniolii si Manchester United au obtinut calificarea in 16-imi (Rezultatele serii)

Joi au avut loc partidele din etapa a patra a grupelor Europa League. Ludogorets, cu Keseru pe teren timp de 39 de minute, a fost invinsa cu 6-0 de Espanyol Barcelona rezultatul serii, formatia spaniola s-a calificat in primavara europeana). Goluri multe s-au mai inscris in partidele Astana vs AZ Alkmaar 0-5), Dudelange vs Sevilla 2-5) sau LASK Linz vs PSV 4-1). Manchester United 3-0 vs Partizan) si Wolverhampton 1-0 vs Slovan Bratislava) au obtinut victorii importante echipa lui Solskjaer s-a calificat in 16-imi), in timp ce Eintracht Frankfurt 1-2 vs Standard Liege) si Wolfsburg 1-3 vs Gent) au pierdut surprinzator.

inca un pas spre primavara europeana. CFR Cluj o invinge pe Rennes si ramane pe locul 2 in Europa League

CFR Cluj a mai facut un pas spre calificarea in primavara europeana, dupa 1-0 pe teren propriu cu Rennes. Ardelenii sunt pe locul 2 in grupa E din Europa League, la un singur punct distanta de prima pozitie, ocupata de Celtic. Scotienii au invins Lazio in deplasare cu 2-1 si sunt deja calificati in saisprezecimile .

Cine transmite la TV meciul CFR Cluj Rennes, in grupa E din Europa League

CFR Cluj Rennes este duelul din grupa E in Europa League, programat joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55. Meciul este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Vezi partida AICI Live Text + Video. CFR Cluj .

Programul meciurilor din Europa League

Seara plina de fotbal, joi, pe Batranul Continent in etapa a 4-a din Europa League. Vedeti mai jos programul complet al meciurilor propuse.

Giedrius Arlauskis in echipa saptamanii din Europa League

Paradele de senzatie reusite contra lui Rennes in partida de joi seara l-au propulsat pe lituanianul Giedrius Arlauskis in 11-le ideal al etapei a 4-a din grupele Europa League, anunta uefa. com .

Ludovic Orban anunta dezastru pentru bugetari: Cine s-a obisnuit sa isi ia leafa fara sa faca nimic va trebui sa plece

Ludovic Orban face un anunt-bomba pentru bugetari: o sa dam salarii angajatilor care isi fac treaba, a afirmat premierul, la instalarea noului ministru al Finantelor. Ludovic Orban a dat de inteles ca vor e.

JUNCKER L-A FELICITAT PE ORBAN: Sunt convins ca dorinta dumneavoastra pentru o Europa mai puternica va continua sa inspire actiunile viitoare

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, l-a felicitat pe Ludovic Orban pentru numirea ca premier, declarandu-se convins ca spiritul de la Sibiu si dorinta sa pentru o Europa mai puternica acasa si peste hotare vor continua sa ii inspire actiunile viitoare.

Europa League: Doi fani ai celor de la Celtic Glasgow au fost injunghiati la Roma

Clubul Celtic Glasgow a anuntat, joi, ca doi fani ai echipei scotiene au fost injunghiati la Roma, unde se afla pentru meciul cu Lazio, din grupa E a Ligii Europa, din care face parte si CFR Cluj.

Victorie mare pentru CFR Cluj. Primavara europeana se vede la orizont!

CFR Cluj a castigat in fata lui Rennes, joi seara, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 4-a in grupele Europa League si ajunge la un total de 9 puncte.

Europa League: Cum arata echipa ideala a etapei a patra - Arlauskis, titlular

Portarul CFR Cluj, Giedrus Arlauskis, a fost inclus in echipa etapei a patra din Liga Europa de catre site-ul uefa. com. CFR a trecut la limita de Rennes 1-0), iar Arlauskis a avut o evolutie incredibila intre buturi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )