Libnet.ro
UNICEF

09:00

Buzarnescu, dupa calificarea Simonei in finala: Am fost aproape de o victorie cu ea. Sunt mandra ca i-am luat un set

Adevărul Adevărul,
Buzarnescu, dupa calificarea Simonei in finala: Am fost aproape de o victorie cu ea. Sunt mandra ca i-am luat un set

Singura jucatoare care a reusit sa ii ia un set Simonei Halep la editia din acest an de la Wimbledon, Mihaela Buzarnescu a vorbit la Digisport despre semnificatia calificarii in finala. continuă pe Adevărul

Cristian Tudor Popescu, prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon: Alteta Sa Simona, in finala cu Alt Tenis

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa calificarea Simonei Halep in finala de la Wimbledon. Dupa infrangerea neta in fata tinerei Anisimova in sferturile Roland Garros, spuneam ca.

CTP, dupa calificarea Simonei in finala de la Wimbledon: Cea mai mare performanta de pana acum. Mai mare decat victoria de la Roland Garros!

Simona Halep 7 WTA) s-a calificat in premiera in finala la Wimbledon, dupa ce a trecut, joi, 6-1, 6-3, in 72 de minute, pe jucatoarea din Ucraina Elina Svitolina 8 WTA).

Viorica Dancila a reactionat dupa calificarea Simonei in finala de la Wimbledon. Cum au comentat internautii mesajul premierului

Victoria Simonei Halep in semifinalele turneului de la Wimbledon a trezit reactii si in randul politicinilor romani.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea, in premiera, in finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3. E unul.

CTP, reactie fabuloasa dupa victoria Simonei Halep cu Shuai Zhang. E propriul ei antrenor!

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep, dupa calificarea in semifinale la Wimbledon. Jurnalistul este de parere ca numarul 7 mondial a ajuns sa fie propriul ei antrenor, iar calitatea jocului prestat se ridica aproape de nivelul maxim pe care il poate arata Halep. CTP: Simona Halep este in acest moment propriul ei antrenor .

ANALIZA Halep bate tot si urca: Cum arata clasamentul virtual WTA dupa calificarea Simonei in semifinale

Simona Halep a abordat Wimbledon 2019 de pe locul 7 in ierarhia mondiala, dar, avand in vedere rezultatele inregistrate la Londra, punctajul ei a crescut deja.

Presa internationala lauda la unison calificarea Simonei in semifinale la WimbledonHalep, ca un uragan

Victoria Simonei Halep din sferturile de finala ale turneului din capitala Angliei a fost comentata pe larg de publicatiile de specialitate, citate de ziare. com si digisport. ro.

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala.

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )