Libnet.ro
UNICEF

20:47

Clasamentul WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 56-a saptamna/ Nicio schimbare n TOP 10

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 56-a saptamna/ Nicio schimbare n TOP 10

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 56 in postura de lider mondial nu au avut loc modificari in TOP 10 WTA). Romania are alte cinci jucatoare in TOP 100: Buzarnescu, Begu, Bogdan, Cirstea si Niculescu a urcat o pozitie). in clasamentul de dublu, Begu si Buzarnescu sunt cele mai bine pozitionate romance. continuă pe Hotnews

Simona Halep primeste cel mai inalt titlu academic a Universitatii de Vest din Timisoara. Studentii se vor putea intalni cu lidera clasamentului mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep 27 de ani), care va termina anul 2018 in pozitia de lider WTA Womens Tennis Association) pentru al doilea an consecutiv, se afla, astazi, la Timisoara.

SOC in tenis: Simona Halep se RETRAGE de la un turneu important! Decizie RADICALA a liderei WTA

Simona Halep, lidera clasamentului WTA, a luat o decizie neasteptata. Desi toata lumea spera ca sportiva noastra sa se recupereze pana la debutul noului sezon, Simona a decis sa nu participe la turneul de la.

Eveniment special pentru Simona Halep. Ce se va intampla saptamana viitoare in viata liderului WTA

Simona Halep a avut un an 2018 de exceptie, iar acum se bucura de vacanta alaturi de membrii familiei si de prieteni.

SIMONA HALEP, aparitie de SENZATIE in centrul Bucurestiului! Imagini in EXCLUSIVITATE (FOTO, VIDEO)

Numarul unu mondial in tenisul feminin, Simona Halep, a fost surprinsa in timp ce participa la ofilmare pentru o noua reclama. Imaginile sunt de luni dimineata, in fata Palatului Regal, chiar in momentul.

Distinctie onoranta pentru Simona Halep. Fanii au fost luati prin surprindere

Sportiva Simona Halep, numarul unu mondial in tenis, a primit, vineri, titul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universitatii de Vest din Timisoara. La finalul ceremoniei,.

Simona Halep, dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei: Mi-a furat trofeul din maini! Trei luni am suferit

Campioana Simona Halep, numarul unu mondial in tenis,a facut dezvaluiri despre cel mai greu moment al carierei. Sportivasi-a amintit de momentul cand a pierdut finala de la Rolland Garros in.

Simona Halep vrea sa cstige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Timisoara, ca isi doreste o medalie olimpica la Tokyo, in 2020. Liderul mondial a mai spus si ca la urmatoarele turnee va fi insotita doar de staff-ul ei.

CAMPIOANA noastra e DOCTOR! Simona HALEP, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara (VIDEO)

Simona Halep, liderul tenisului feminin mondial, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universitatii de Vest din Timisoara. Universitatii de Vest din.

VIDEO Simona Halep a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara

Sportiva Simona Halep, numarul unu mondial in tenis, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universitatii de Vest din Timisoara.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a primit titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii de Vest din Timisoara Atunci cnd ti doresti cu adevarat ceva, nu trebuie sa renunti

Sportiva Simona Halep, numarul unu mondial in tenis, a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum din partea Universitatii de Vest din Timisoara. La finalul ceremoniei, Simona a vorbit despre finalele de la Roland Garros si le-a transmis tinerilor sa nu renunte la ceea ce isi doresc cu adevarat.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )