Libnet.ro
UNICEF

19:00

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 4; Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 100

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 4; Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 100

Cu 5. 933 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul 4 in clasamentul WTA, conform ierarhiei publicate luni. Dupa ce a parasit turneul de la San Jose inca din runda inaugurala era campioana en-titre), Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 100, ea aflandu-se acum pe 127 cu 497 de puncte). continuă pe Hotnews

Rogers Cup: Mihaela Buzarnescu, in ultimul tur al calificarilor - Victorie chinuita cu locul 468 WTA

Mihaela Buzarnescu 58 WTA), cap de serie numarul sapte, a ajuns in ultimul tur al calificarilor la turneul Rogers Cup categorie Premier 5) care are loc la Toronto in perioada 5-11 august.

Rogers Cup: Mihaela Buzarnescu, invinsa de Misaki Doi in ultimul tur al calificarilor

Mihaela Buzarnescu 58 WTA), favorita numarul 7, a ratat calificaficarea pe tabloul principal la Rogers Cup, fiind invinsa de japoneza Misaki Doi 89 WTA), cap de serie numarul 17, scor 7-6 1), 7-5, dupa o ora si 54 de minute de joc.

Mihaela Buzarnescu a ratat calificarea pe tabloul principal la Rogers Cup

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 58 WTA si favorita 7, a ratat calificarea pe tabloul principal, duminica, la turneul Rogers Cup, de la Toronto.

Cum arata clasamentul WTA inaintea turneului de la Toronto si ce locuri ocupa jucatoare noastre in ierarhia mondiala

Rogers Cup, turneul anual gazduit de Canada, va incepe azi si o va avea doar pe Simona Halep la start, dintre jucatoarele din Romania.

Mihaela Buzarnescu, la un pas de tabloul principal de la Rogers Cup

Mihaela Buzarnescu a ajuns in finala calificarilor de la rogers Cup, fiind la o singura victorie de prezenta pe tabloul principal al turneului de la Toronto.

Rogers Cup: Simona Halep, acceptata direct in turul al doilea, ar putea evolua cu Kristina Mladenovic

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, detinatoarea trofeului, este direct acceptata in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto, faza in care va evolua, miercuri, cu Kristina Mladenovic din Franta, locul 49 WTA, beneficiara a unui wild card, sau cu o jucatoare venita din calificari.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Toronto

Detinatoare a trofeului la Rogers Cup, Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in turul 2 la Toronto, turneul WTA Premier 5 dotat cu premii totale in valoare de 2. 83 milioane de dolari.

Rogers Cup: Simona Halep va face pereche in proba de dublu cu o jucatoare de 16 ani

Simona Halep 4 WTA) va evolua si in proba de dublu de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5. Romanca va face pereche cu Leylah Annie Fernandez Canada), in varsta de 16 ani.

Simona Halep va participa la un turneu organizat in premiera in orasul natal al lui Darren Cahill (Adelaide)

Simona Halep, locul 4 WTA, si-a anuntat participarea la turneul de la Adelaide, competitie nou-infiintata, care va avea prima editie in 2020 si care inlocuieste turneul de la Sydney, informeaza Reuters.

Simona Halep, inainte de debutul de la Toronto: Senzatiile sunt ciudate, pentru ca nu m-am antrenat in ultima vreme, pot sa spun ca ritmul nu este inca acolo

Simona Halep se afla la Toronto, acolo unde va participa in aceasta saptamana la Rogers Cup este campioana en-titre). Fostul lider mondial a marturisit ca dupa succesul de la Wimbledon a avut o perioada de peste doua saptamani in care nu a pus mana pe racheta, iar ritmul nu este inca acolo unde ar trebui. Cu toate acestea, Simona a precizat ca nu este motiv de intrat in panica. in turul doi al competitiei, Halep ar putea da peste Kristina Mladenovic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )