Libnet.ro
UNICEF

01:05

Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 55 n vrful ierarhiei

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep, saptamna 55 n vrful ierarhiei

Simona Halep a inceput saptamana cu numarul 55 in postura de lider mondial. Romania are alte patru jucatoare in TOP 100: Buzarnescu, Begu, Bogdan si Cirstea. Alte 31 de jucatoare din tara noastra se claseaza in primele 1000 de jucatoare ale lumii. in clasamentul de dublu, Begu si Buzarnescu sunt cele mai bine pozitionate romance. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA: Finala Simona Halep vs Sloane Stephens, de la Montreal, meciul anului 2018

WTA a anuntat, vineri, topul 5 al celor mai frumoase meciuri din circuit in 2018, in fruntea ierarhiei aflandu-se finala turneului de la Montreal, castigata de Simona Halep in fata americancei Sloane Stephens.

ANALIZA Simona Halep, cel mai slab lider mondial din ultimii zece ani! De ce este romanca plasata in aceasta postura

Simona Halep termina si anul 2018 pe primul loc in lume si nimeni nu-i poate contesta pozitia de lider in clasamentul mondial WTA.

VIDEO Simona Halep, protagonista unui meci de legenda. Care a fost partida desemnata de WTA ca fiind cea mai frumoasa din acest an

Simona Halep mai are un motiv de mandrie la finalul anului 2018, in care a castigat primul ei turneu de Grand Slam.

Ion Tiriac catre Simona Halep: iti rup picioarele! Ce l-a determinat pe omul de afaceri sa-i spuna asta liderului WTA

Simona Halep a fost luata tare de Ion Tiriac la evenimentul prilejuit de aniversarea a cinci ani de la deschiderea salonului auto pe care omul de afaceri il are la Bucuresti.

Meciul dintre Simona Halep si Sloane Stephens, din finala de la Montreal, desemnat cel mai frumos al anului 2018

Finala turneului de la Montreal dintre Simona Halep si Sloane Stephens a fost desemnata de catre WTA drept cel mai frumos meci al anului 2018. Meciul a avut loc pe 12 august si s-a incheiat cu victoria.

Simona Halep, suprinsa intr-un club bucurestean in IPOSTAZE INCENDIARE. Alaturi de cine a fost filmata sportiva (VIDEO)

Simona Halep a fost in centrul atentiei intr-un club din Bucuresti. Alaturi de tatal si de fratele ei, sportiva a mers la un concert sustinut de Andra. Pe scena au mai urcat Whats Up si Andi.

Decizie-soc luata de Simona Halep dupa despartirea de Darren Cahill. Cine ii va fi antrenor in perioada urmatoare

Dupa ce a renuntat la Darren Cahill, Simona Halep s-a gandit la o solutie inedita pentru primele turnee din 2019. Sunt inca in vacanta, m-am gandit, dar nu voi avea antrenor perioada urmatoare, vreau.

Simona Halep a facut ANUNTUL! SURPRIZA DE PROPORTII dupa despartirea de Darren Cahill: Cine va fi noul antrenor al romancei

Simona Halep a luat o decizie suprinzatoare dupa despartirea de Darren Cahill, care a decis sa petreaca mai mult timp alaturi de familie Ea a anuntat la ce varianta s-a gandit pentru turneele din 2019 si a sp.

Simona Halep: Vreau sa merg singura la niste turnee si sa vad cum va fi

Ramasa fara antrenor dupa despartirea de Darren Cahill, Simona Halep a anuntat, la un eveniment dedicat copiilor, ca va merge singura la primele turnee din 2019. Liderul mondial a vorbit si despre turneul sau favorit, dar si despre cel mai bun meci al sau din acest an.

Viitor in ceata! Simona Halep nu s-a inscris pana acum la turneul de la Shenzhen

Simona Halep nu a mai jucat din luna octombrie a acestui an si nu stie exact cand va reveni pe terenurile de tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )