Libnet.ro
UNICEF

13:00

LiveText Mihaela Buzarnescu vs Naomi Osaka 0-0

Hotnews Hotnews,
 LiveText Mihaela Buzarnescu vs Naomi Osaka 0-0

Ajunsa in optimile turneului Premier 5 de la Roma dupa evolutii care au dat mari semne de revenire a profitat insa si de doua abandonuri), Mihaela Buzarnescu se va duela pentru un loc in sferturi cu Naomi Osaka, liderul ierarhiei WTA. Meciul este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LiveText Mihaela Buzarnescu vs Naomi Osaka 3-6, 3-3

Ajunsa in optimile turneului Premier 5 de la Roma dupa evolutii care au dat mari semne de revenire a profitat insa si de doua abandonuri), Mihaela Buzarnescu se va duela pentru un loc in sferturi cu Naomi Osaka, liderul ierarhiei WTA. Meciul este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Mihaela Buzarnescu - Naomi Osaka in optimi la Roma

Mihaela Buzarnescu o infrunta la aceasta ora pe lidera mondiala Naomi Osaka pentru un loc in sferturile de la Roma.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Naomi Osaka in optimi (3-6, 3-6)/ Serviciul, explozia din brat si victoria fara dubii

In spatele unui serviciu incredibil, Naomi Osaka a avut linistea necesara sa-si construiasca dupa bunul plac schimburile, nipona dominand in mare parte partida cu Mihaela Buzarnescu din optimile de la Roma Premier 5). Asiatica a fost inspirata si agresiva la retur, iar Miki, desi a incercat sa schimbe din mers planul tactic, nu a avut raspunsul necesar cu care sa o incomodeze pe jucatoarea care domina ierarhia WTA 6-3, 6-3 pentru Naomi, dupa un meci care a durat o ora si 13 minute).

Mihaela Buzarnescu pierde in fata lui Naomi Osaka la Roma

Mihaela Buzarnescu n-a reusit surpriza contra liderei mondiale Naomi Osaka, joi, in optimile de la Roma. Cate un break a facut diferenta in fiecare dintre cele doua seturi. Buzarnescu a inceput mai greu si in primul set a castigat doar doua puncte pe serviciul advers, reusind in total doar trei lovituri castigatoare. Setul secund a fost mai echilibrat, cu Buzarnescu egaland la trei cu break recuperat. O singura data a condus Buzarnescu la 1-0 in debutul setului secund.

Clasamentul WTA: Simona Halep a revenit pe locul doi - Se afla la 239 de puncte in urma lui Naomi Osaka

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul WTA, sportiva noastra aflandu-se la 239 de puncte in urma liderului Naomi Osaka. Podiumul este completat de Angelique Kerber. Romania mai are doar trei jucatoare in TOP 100: Halep 2), Buzarnescu 29) si Cirstea 93).

WTA Roma: Cand vor juca Simona Halep si Mihaela Buzarnescu - Ar putea evolua fiecare de doua ori in cursul zilei de joi

Cel putin ipotetic, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu ar putea juca de doua ori in cursul zilei de joi, conform programului anuntat de organizatorii turneului Premier 5 de la Roma. Asta, desigur, daca vor trece de Marketa Vondrousova, respectiv Julia Goerges.

WTA Roma: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, dueluri tari cu Daria Kasatkina, respectiv Jelena Ostapenko

Irina Camelia Begu va deschide ziua pentru jucatoarele din Romania care vor evolua pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Roma. Begu va juca de la ora 12:00 cu Daria Kasatkina. Mihaela Buzarnescu va evolua cu Jelena Ostapenko, undeva in jurul orei 16:00.

Mihaela Buzarnescu profita de un nou abandon la Roma. Urmeaza duelul cu lidera mondiala

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimile de finala de la Roma, joi, dupa un meci in care nemtoaica Julia Goerges s-a restras in decisiv din cauza unei accidentari.

Mihaela Buzarnescu o elimina pe Jelena Ostapenko la Roma

In primul tur al turneului de la Roma, competitie de categorie WTA Premeir 5, Mihaela Buzarnescu a profitat de abandonul letonei Jelena Ostapenko.

Mihaela Buzarnescu, eliminata de Naomi Osaka in optimi la Roma

Mihaela Buzarnescu a fost eliminata, joi, de japoneza Naomi Osaka, locul 1 mondial, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Osaka s-a impus, scor 6-3, 6-3, dupa o ora si 13 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )