Libnet.ro
UNICEF

16:16

Mihaela Buzarnescu, calificata in optimile de finala de la Roma

Antena3 Antena3,
Mihaela Buzarnescu, calificata in optimile de finala de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in optimile de finala ale turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de de 3. 538 dolari, dupa ce germanca Julia Goerges a abandonat la sc. continuă pe Antena3

Mihaela Buzarnescu profita de un nou abandon la Roma. Urmeaza duelul cu lidera mondiala

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimile de finala de la Roma, joi, dupa un meci in care nemtoaica Julia Goerges s-a restras in decisiv din cauza unei accidentari.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Naomi Osaka in optimi (3-6, 3-6)/ Serviciul, explozia din brat si victoria fara dubii

In spatele unui serviciu incredibil, Naomi Osaka a avut linistea necesara sa-si construiasca dupa bunul plac schimburile, nipona dominand in mare parte partida cu Mihaela Buzarnescu din optimile de la Roma Premier 5). Asiatica a fost inspirata si agresiva la retur, iar Miki, desi a incercat sa schimbe din mers planul tactic, nu a avut raspunsul necesar cu care sa o incomodeze pe jucatoarea care domina ierarhia WTA 6-3, 6-3 pentru Naomi, dupa un meci care a durat o ora si 13 minute).

LIVE Mihaela Buzarnescu - Naomi Osaka in optimi la Roma

Mihaela Buzarnescu o infrunta la aceasta ora pe lidera mondiala Naomi Osaka pentru un loc in sferturile de la Roma.

Mihaela Buzarnescu o elimina pe Jelena Ostapenko la Roma

In primul tur al turneului de la Roma, competitie de categorie WTA Premeir 5, Mihaela Buzarnescu a profitat de abandonul letonei Jelena Ostapenko.

Mihaela Buzarnescu, eliminata de Naomi Osaka in optimi la Roma

Mihaela Buzarnescu a fost eliminata, joi, de japoneza Naomi Osaka, locul 1 mondial, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Osaka s-a impus, scor 6-3, 6-3, dupa o ora si 13 minute.

Mihaela Buzarnescu pierde in fata lui Naomi Osaka la Roma

Mihaela Buzarnescu n-a reusit surpriza contra liderei mondiale Naomi Osaka, joi, in optimile de la Roma. Cate un break a facut diferenta in fiecare dintre cele doua seturi. Buzarnescu a inceput mai greu si in primul set a castigat doar doua puncte pe serviciul advers, reusind in total doar trei lovituri castigatoare. Setul secund a fost mai echilibrat, cu Buzarnescu egaland la trei cu break recuperat. O singura data a condus Buzarnescu la 1-0 in debutul setului secund.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, in optimi dupa ce Julia Goerges a abandonat in decisiv - Duelul cu Naomi Osaka va avea loc tot joi

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Roma, profitand de abandonul Juliei Goerges Germania, 18 WTA). Partida s-a intrerupt la scorul de 6-4, 3-6, 4-4 in favoarea jucatoarei noastre. Buzarnescu va juca meciul din optimi tot joi, urmand sa o intalneasca pe Naomi Osaka.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, in turul doi - Jelena Ostapenko a abandonat in momentul in care era condusa cu 6-2, 5-4

Mihaela Buzarescu s-a calificat marti in turul doi al turneului Premier 5 de la Roma, jucatoarea noastra profitand de abandonul Jelenei Ostapenko in momentul in care Miki conducea cu 6-2, 5-4.

LiveText Mihaela Buzarnescu vs Naomi Osaka 0-0

Ajunsa in optimile turneului Premier 5 de la Roma dupa evolutii care au dat mari semne de revenire a profitat insa si de doua abandonuri), Mihaela Buzarnescu se va duela pentru un loc in sferturi cu Naomi Osaka, liderul ierarhiei WTA. Meciul este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Mihaela Buzarnescu vs Naomi Osaka 3-6, 3-3

Ajunsa in optimile turneului Premier 5 de la Roma dupa evolutii care au dat mari semne de revenire a profitat insa si de doua abandonuri), Mihaela Buzarnescu se va duela pentru un loc in sferturi cu Naomi Osaka, liderul ierarhiei WTA. Meciul este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )