Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mihaela Buzarnescu pierde in fata lui Naomi Osaka la Roma

Online Sport Online Sport,
Mihaela Buzarnescu pierde in fata lui Naomi Osaka la Roma

Mihaela Buzarnescu n-a reusit surpriza contra liderei mondiale Naomi Osaka, joi, in optimile de la Roma. Cate un break a facut diferenta in fiecare dintre cele doua seturi. Buzarnescu a inceput mai greu si in primul set a castigat doar doua puncte pe serviciul advers, reusind in total doar trei lovituri castigatoare. Setul secund a fost mai echilibrat, cu Buzarnescu egaland la trei cu break recuperat. O singura data a condus Buzarnescu la 1-0 in debutul setului secund. continuă pe Online Sport

Buzarnescu s-a calificat in turul secund la Roma. Ostapenko a abandonat pe finalul unui meci controlat de romanca

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) s-a calificat in turul doi de la Roma dupa ce a eliminat-o, marti, pe letona Jelena Ostapenko 27 WTA).

Mihaela Buzarnescu, eliminata de Naomi Osaka in optimi la Roma

Mihaela Buzarnescu a fost eliminata, joi, de japoneza Naomi Osaka, locul 1 mondial, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. Osaka s-a impus, scor 6-3, 6-3, dupa o ora si 13 minute.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, in optimi dupa ce Julia Goerges a abandonat in decisiv - Duelul cu Naomi Osaka va avea loc tot joi

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) s-a calificat in optimile turneului de la Roma, profitand de abandonul Juliei Goerges Germania, 18 WTA). Partida s-a intrerupt la scorul de 6-4, 3-6, 4-4 in favoarea jucatoarei noastre. Buzarnescu va juca meciul din optimi tot joi, urmand sa o intalneasca pe Naomi Osaka.

LIVE Mihaela Buzarnescu - Naomi Osaka in optimi la Roma

Mihaela Buzarnescu o infrunta la aceasta ora pe lidera mondiala Naomi Osaka pentru un loc in sferturile de la Roma.

WTA Roma: Mihaela Buzarnescu, eliminata de Naomi Osaka in optimi (3-6, 3-6)/ Serviciul, explozia din brat si victoria fara dubii

In spatele unui serviciu incredibil, Naomi Osaka a avut linistea necesara sa-si construiasca dupa bunul plac schimburile, nipona dominand in mare parte partida cu Mihaela Buzarnescu din optimile de la Roma Premier 5). Asiatica a fost inspirata si agresiva la retur, iar Miki, desi a incercat sa schimbe din mers planul tactic, nu a avut raspunsul necesar cu care sa o incomodeze pe jucatoarea care domina ierarhia WTA 6-3, 6-3 pentru Naomi, dupa un meci care a durat o ora si 13 minute).

LiveText Mihaela Buzarnescu vs Naomi Osaka 0-0

Ajunsa in optimile turneului Premier 5 de la Roma dupa evolutii care au dat mari semne de revenire a profitat insa si de doua abandonuri), Mihaela Buzarnescu se va duela pentru un loc in sferturi cu Naomi Osaka, liderul ierarhiei WTA. Meciul este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Mihaela Buzarnescu vs Naomi Osaka 3-6, 3-3

Ajunsa in optimile turneului Premier 5 de la Roma dupa evolutii care au dat mari semne de revenire a profitat insa si de doua abandonuri), Mihaela Buzarnescu se va duela pentru un loc in sferturi cu Naomi Osaka, liderul ierarhiei WTA. Meciul este in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

Buzarnescu profita de al doilea abandon consecutiv. Este in optimi la Roma, va juca cu numarul 1 WTA, Naomi Osaka

Mihaela Buzarnescu a ajuns in optimile de finala ale turneului de la Roma dupa ce adversara dinn turul 2, Julia Goegers 18 WTA) a fost nevoita sa abandoneze in setul decisiv.

Buzarnescu, eliminata de Naomi Osaka. Romania a ramas fara reprezentanta pe tabloul principal de la Roma

Mihaela Buzarnescu 29 WTA)s-a oprit in optimile de finala ale turneului din capitala Italiei fiind invinsa de numarul 1 WTA in minimum de seturi, 6-3, 6-3.

Clasamentul WTA: Simona Halep a revenit pe locul doi - Se afla la 239 de puncte in urma lui Naomi Osaka

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul WTA, sportiva noastra aflandu-se la 239 de puncte in urma liderului Naomi Osaka. Podiumul este completat de Angelique Kerber. Romania mai are doar trei jucatoare in TOP 100: Halep 2), Buzarnescu 29) si Cirstea 93).

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )