Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mihaela Buzarnescu a ratat calificarea pe tabloul principal la Rogers Cup

Adevărul Adevărul,
Mihaela Buzarnescu a ratat calificarea pe tabloul principal la Rogers Cup

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 58 WTA si favorita 7, a ratat calificarea pe tabloul principal, duminica, la turneul Rogers Cup, de la Toronto. continuă pe Adevărul

Mihaela Buzarnescu, la un pas de tabloul principal de la Rogers Cup

Mihaela Buzarnescu a ajuns in finala calificarilor de la rogers Cup, fiind la o singura victorie de prezenta pe tabloul principal al turneului de la Toronto.

Rogers Cup: Mihaela Buzarnescu, invinsa de Misaki Doi in ultimul tur al calificarilor

Mihaela Buzarnescu 58 WTA), favorita numarul 7, a ratat calificaficarea pe tabloul principal la Rogers Cup, fiind invinsa de japoneza Misaki Doi 89 WTA), cap de serie numarul 17, scor 7-6 1), 7-5, dupa o ora si 54 de minute de joc.

Rogers Cup: Mihaela Buzarnescu, in ultimul tur al calificarilor - Victorie chinuita cu locul 468 WTA

Mihaela Buzarnescu 58 WTA), cap de serie numarul sapte, a ajuns in ultimul tur al calificarilor la turneul Rogers Cup categorie Premier 5) care are loc la Toronto in perioada 5-11 august.

Rogers Cup: Simona Halep va face pereche in proba de dublu cu o jucatoare de 16 ani

Simona Halep 4 WTA) va evolua si in proba de dublu de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5. Romanca va face pereche cu Leylah Annie Fernandez Canada), in varsta de 16 ani.

DigiSport: Surpriza totala! Alaturi de cine va juca Simona Halep in proba de dublu de la Rogers Cup

Simona Halep a luat o decizie surprinzatoare. Campioana de anul trecut de la Rogers Cup va participa la aceasta editie si la proba de dublu, alaturi de Leylah Annie Fernandez, sportiva din Canada de doar 16 ani.

Rogers Cup: Marius Copil, eliminat in primul tur al calificarilor

Marius Copil 83 ATP) a fost invins in primul tur al calificarilor din cadrul Rogers Cup, turneu de categorie Masters care se va disputa la Montreal Canada) in perioada 5-11 august.

Rogers Cup: Simona Halep, acceptata direct in turul al doilea, ar putea evolua cu Kristina Mladenovic

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, detinatoarea trofeului, este direct acceptata in turul al doilea al turneului Rogers Cup de la Toronto, faza in care va evolua, miercuri, cu Kristina Mladenovic din Franta, locul 49 WTA, beneficiara a unui wild card, sau cu o jucatoare venita din calificari.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Rogers Cup. Cand debuteaza jucatoarea noastra si care e traseul ei virtual spre finala

Simona Halep a ajuns la Toronto, acolo unde va lua startul al editia din acest an a Rogers Cup, competitia gazduita anual de Canada.

Petra Kvitova, forfait de la Rogers Cup din cauza unei probleme la antebrat

Jucatoarea ceha Petra Kvitova, locul 6 WTA, s-a retras de la turneul Rogers Cup, de la Toronto, din cauza unei probleme la antebrat, a anuntat, vineri, Tennis Canada.

Kvitova s-a retras de la Rogers Cup

Jucatoarea ceha Petra Kvitova, locul 6 WTA, s-a retras de la turneul Rogers Cup, de la Toronto, din .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )