Libnet.ro
UNICEF

07:46

Romania a ratat o sansa uriasa: De ce accidentarea Mihaelei Buzarnescu la Montreal a spulberat un vis superb

Adevărul Adevărul,
Romania a ratat o sansa uriasa: De ce accidentarea Mihaelei Buzarnescu la Montreal a spulberat un vis superb

Simona Halep a prins ultimul act la Rogers Cup, in compania lui Sloane Stephens 3 WTA), insa, cu putin noroc, am fi putut avea parte de un duel cu adevarat magnific. continuă pe Adevărul

Svitolina ii acuza pe organizatorii Rogers Cup ca s-a intervenit cu intarziere la accidentarea Mihaelei Buzarnescu

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina acuza faptul ca s-a intervenit cu intarziere in cazul accidentarii suferite de Mihaela Buzarnescu in turul al doilea al Rogers Cup de la Montreal, din cauza faptului ca nu exista personal medical la fiecare teren. Svitolina considera ca este vina organizatorilor, insa acestia se apara sustinand ca este treaba WTA sa stabileasca daca este nevoie de personal medical la fiecare teren.

Primul diagnostic privind accidentarea Mihaelei Buzarnescu. in cat timp se va recupera

Mihaela Buzarnescu a suferit o leziune de ligament anterior, dar accidentarea nu pare a fi una grava, a declarat Pompiliu Popescu, unul dintre medicii din stafful tenismenei romane, pentru Digi Sport. Popescu a spus ca acest tip de leziune provoaca dureri foarte mari si acesta este motivul pentru care sportiva nu s-a mai putut ridica de pe teren.

Cat de grava este accidentarea Mihaelei Buzarnescu

Ce diagnostic are Mihaela Buzarnescu. Pompiliu Popescu, fostul medic al nationalei de fotbal a Romaniei, crede cajucatoarea de tenis a suferit o leziune de ligament anterior, iar perioada de inactivitate ar fi.

Cristian Tudor Popescu, anunt-soc dupa accidentarea oribila a Mihaelei Buzarnescu

Cristian Tudor Popescu e de parere ca accidentarea suferita de catre Mihaela Buzarnescu in meciul cu Elina Svitolina ii va pune capat sezonului. Nu cred ca este foarte grava accidentarea, este o entorsa,.

Mihaela Buzarnescu ar fi suferit o entorsa la glezna / Svitolina i acuza pe organizatorii Rogers Cup ca s-a intervenit cu ntrziere la accidentarea Mihaelei

Ben Rothenberg, jurnalist New York Times specializat pe tenis, a scris pe retelele de socializare ca Mihaela Buzarnescu a suferit o entorsa la glezna dreapta in meciul cu Elina Svitolina, din turul al doilea al turneului Rogers Cup. Svitolina acuza faptul ca s-a intervenit cu intarziere in cazul accidentarii suferite de Mihaela Buzarnescu, din cauza faptului ca nu exista personal medical la fiecare teren.

Buzarnescu ar fi suferit o entorsa la glezna/ Svitolina i acuza pe organizatorii Rogers Cup ca s-a intervenit cu ntrziere la accidentarea Mihaelei

Ben Rothenberg, jurnalist New York Times specializat pe tenis, a scris pe retelele de socializare ca Mihaela Buzarnescu a suferit o entorsa la glezna dreapta in meciul cu Elina Svitolina, din turul al doilea la Rogers Cup. Svitolina acuza faptul ca s-a intervenit cu intarziere in cazul accidentarii suferite de Mihaela Buzarnescu, din cauza faptului ca nu exista personal medical la fiecare teren.

Verdict oficial in cazul Mihaelei Buzarnescu. Cat va lipsi de pe teren a doua jucatoare de tenis a Romaniei

Mihaela Buzarnescu s-a accidentat grav in meciul cu Elina Svitolina, din cadrul turneului de la Montreal, parasind terenul in scaunul cu rotile.

Svitolina ridica o problema seriosa in tenis dupa accidentarea lui Buzarnescu

Elina Svitolina a fost prima care a ajuns langa Mihaela Buzarnescu, dupa ce aceasta s-a prabusit pe teren si urla de durere.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )