Libnet.ro
UNICEF

16:45

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska, eliminate n sferturile probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Doha: Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska, eliminate n sferturile probei de dublu

Echipa formata din Mihaela Buzarnescu Romania) si Alicja Rosolska Polonia) a pierdut meciul disputat in sferturile turneului de la Doha impotriva cuplului Ons Jabeur/Alison Riske Tunisia/SUA), scor 6-1, 6-2. Disputa a durat 53 de minute. continuă pe Hotnews

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu debuteaza marti, mpotriva letonei Jelena Ostapenko

Mihaela Buzarnescu 29 WTA) debuteaza marti la turneul Qatar Total Open de la Doha. Tragerea la sorti i-a scos-o in cale jucatoarei noastre pe letona Jelena Ostapenko 22 WTA). Ambele jucatoare se afla intr-o perioada nefasta a carierei, o victorie fiind benefica pentru oricare dintre ele. Partida va incepe dupa ora 16:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Digi Sport.

WTA Doha: Mihaela Buzarnescu nu se regaseste - A fost nvinsa n trei seturi de Jelena Ostapenko

Perioada nefasta a Mihaelei Buzarnescu 29 WTA) continua. Romanca a fost invinsa in trei seturi de Jelena Ostapenko 22 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, fiind eliminata in runda inaugurala a turneului Qatar Total Open de la Doha. Din pacate, Buzarnescu nu se regaseste dupa accidentarea suferita anul trecut, iar rezultatele ei sunt departe de asteptari: a ajuns la a noua infrangere consecutiva.

VIDEO WTA Doha: Mihaela Buzarnescu nu se regaseste - A fost nvinsa n trei seturi de Jelena Ostapenko

Perioada nefasta a Mihaelei Buzarnescu 29 WTA) continua. Romanca a fost invinsa in trei seturi de Jelena Ostapenko 22 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2, parasind turneul Qatar Total Open de la Doha inca din runda inaugurala. Din pacate, Buzarnescu nu se regaseste dupa accidentarea suferita anul trecut, iar rezultatele ei sunt departe de asteptari: a ajuns la a noua infrangere consecutiva.

Mihaela Buzarnescu a fost eliminata in sferturile de dublu la Doha

Perechea Mihaela Buzarnescu/Alicja Rosolska Romania/Polonia) a fost eliminata, joi, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Doha.

VIDEO Mihaela Buzarnescu, criza de nervi la Doha: Nu ma ajuti deloc. M-am saturat de toata lumea care si da cu parerea despre tenis

Cu un joc presarat cu numeroase erori, Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a fost un pachet de nervi in meciul cu Jelena Ostapenko turul I la Doha), a vorbit constant cu ea insasi si a avut o discutie aprinsa cu antrenoarea poloneza Justyna Jegiolka. Nu ma ajuti deloc. M-am saturat de toata lumea care isi da cu parerea despre tenis, i-a spus Buzarnescu antrenoarei sale.

Mihaela Buzarnescu debuteaza azi la Doha si intalneste o fosta castigatoare de Grand Slam. Cand e programat meciul

Mihaela Buzarnescu si Simona Halep sunt singurele romance prezente pe tabloul principal al turneului de la Doha, care incepe azi.

Mihaela Buzarnescu explica dialogul neortodox cu antrenoarea ei. Care este relatia pe care o are cu poloneza care o pregateste

Mihaela Buzarnescu a pierdut in primul tur la Doha, unde a fost eliminata de letona Jelena Ostapenko, fosta castigatoare la Roland Garros.

Mihaela Buzarnescu ramane fara victorie in 2019. Iesire nervoasa pe margine: M-am saturat de toata lumea (Video)

Nici macar bucuria calificarii cu echipa de Fed Cup a Romaniei in semifinalele Fed Cup nu a reusit sa o impinga pe Mihaela Buzarnescu spre prima victorie din acest an.

VICTORIE! Halep o bate pe Georges in doua seturi si este in semifinalele WTA Doha (VIDEO)

Simona Halep, sportiva momentului in Romania, a invins-o pe Julia Georges, scor 7-6 / 7-6, si a ajuns in semifinalele turneului WTA Doha Qatar). Ea va da piept acum cu Elina Svitolina, a patra favorita a.

WTA Doha: Elina Svitolina, calificata n sferturi - Victorie n doua seturi cu Jelena Ostapenko

Cap de serie numarul 4, Elina Svitolina 7 WTA) si-a asigurat prezenta in sferturile Qatar Total Open de la Doha, dupa o victorie in doua seturi cu Jelena Ostapenko 22 WTA). Ucraineanca s-a impus cu 6-4, 6-4, dupa o ora si 20 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )