Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Dubai: Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska, nvinse n primul tur al probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Dubai: Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska, nvinse n primul tur al probei de dublu

Echipa formata din Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska Romania/Polonia) a parasit competitia de la Dubai inca din primul tur, dupa ce a fost invinsa de perechea Anna-Lena Groenefeld/Demi Schuurs Germania/Olanda, cap de serie numarul 8), scor 6-2, 6-4. continuă pe Hotnews

WTA Dubai: Mihaela Buzarnescu, eliminata n turul nti de Sofia Kenin - Caderea continua

Sofia Kenin cea care i-a castigat un set Simonei la Australian Open) a reusit sa o elimine pe Mihaela Buzarnescu in runda inaugurala a turneului Premier 5 de la Dubai. Locul 37 in lume, americanca a profitat din plin de erorile Mihaelei, sportiva noastra 29 WTA) nereusind din pacate sa treaca peste perioada mai putin fasta pe care o traverseaza 6-3, 6-0 pentru Kenin).

WTA Dubai: Irina Bara si Dalila Jakupovic s-au calificat n optimi

Cuplul Irina Maria Bara/Dalila Jakupovic Romania/Slovenia) s-a calificat in optimile competitiei de la Dubai, dupa ce a invins echipa Belinda Bencic/Daria Kasatkina Elvetia/Rusia), scor 2-6, 6-4, 11-9. in turul urmator, ele le vor intalni pe Anna-Lena Groenefeld si Demi Schuurs Germania/Olanda), care au trecut de Mihaela Buzarnescu si Alicja Rosolska Romania/Polonia).

Mihaela Buzarnescu merge din rau in mai rau. A saptea infrangere consecutiva in 2019!

Ajunsa la Dubai pentru un nou turneu in circuit, Mihaela Buzarnescu a parasit luni competitia din Emirate eliminata inca din primul tur.

WTA Dubai: Monica Niculescu, eliminata n primul tur la dublu

Perechea Monica Niculescu/Xyniun Han Romania/China) a fost eliminata, duminica, in primul tur al probei de dublu la turneul de la Dubai, cu premii de aproape 3 milioane de euro.

WTA Dubai: Monica Niculescu, n turul al doilea al calificarilor; Irina Bara, eliminata

Monica Niculescu, locul 106 WTA si cap de serie numarul 10, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-1, 6-1, pe Ankita Raina din India, locul 164 WTA, in primul tur al calificarilor turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4.

WTA Dubai: Eugenie Bouchard, adversara Simonei Halep n turul doi (Rezultatele zilei)

Eugenie Bouchard 80 WTA, beneficiara unui wild card) va fi adversara Simonei Halep in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. Canadianca a invins-o in doua seturi pe Vera Lapko Belarus, 60 WTA), scor 6-3, 6-4, dupa o ora si 22 de minute.

WTA Dubai: Alexandra Dulgheru a parasit competitia n turul nti al calificarilor

Alexandra Dulgheru, locul 163 WTA, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, de americanca Jennifer Brady, locul 119 WTA si cap de serie numarul 13, in turul I al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, cu premii in valoare totala de 2,8 milioane de dolari.

WTA Dubai: Simona Halep vs Eugenie Bouchard se va disputa marti, n jurul orei 12:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Dubai au anuntat programul zilei de marti, disputa dintre Simona Halep si Eugenie Bouchard urmand sa fie a treia de pe arena centrala se va disputa undeva dupa ora 12:00). Confruntarea va fi in direct pe Digisport si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Dubai: Simona Halep va juca direct n turul doi, cu nvingatoarea dintre Eugenie Bouchard si Vera Lapko

Simona Halep 3 WTA), cap de serie numarul 3, va evolua direct in turul doi la turneul de categorie Premier 5 de la Dubai, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul Eugenie Bouchard Canada) vs Vera Lapko Belarus).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )