Libnet.ro
UNICEF

08:45

WTA Limoges: Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu s-au calificat n semifinalele probei de dublu

Hotnews Hotnews,
 WTA Limoges: Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu s-au calificat n semifinalele probei de dublu

Echipa formata din Mihaela Buzarnescu si Monica Niculescu s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Limoges, dupa ce a invins echipa ceha Petra Krejsova/Jesika Maleckova, scor 6-4, 2-6, 10-7. Principalele favorite au avut nevoie de o ora si 23 de minute pentru a obtine victoria. continuă pe Hotnews

WTA Limoges: Mihaela Buzarnescu, eliminata n turul nti de Mandy Minella

Cap de serie numarul unu, Mihaela Buzarnescu beneficiara a unui wild-card) a parasit turneul WTA de la Limoges in turul intai, jucatoarea noastra cedand in trei seturi, scor 4-6, 7-5, 6-4, in fata sportivei Mandy Minella 111 WTA).

WTA Limoges: Monica Niculescu s-a calificat n optimile turneului/ Alexandra Dulgheru, eliminata n primul tur

Monica Niculescu, locul 78 WTA si cap de serie numarul 5, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Viktoria Tomova din Bulgaria, locul 156 WTA, califcandu-se in optimile turneului de la Limoges, cu premii in valoare totala de 150. 000 de dolari. in alt meci, Alexandra Dulgheru a fost eliminata de Renata Voracova, locul 693 WTA.

WTA Limoges: Monica Niculescu s-a calificat n optimile turneului

Monica Niculescu, locul 78 WTA si cap de serie numarul 5, a invins-o, marti, cu scorul de 7-5, 6-3, pe Viktoria Tomova din Bulgaria, locul 156 WTA, califcandu-se in optimile turneului de la Limoges, cu premii in valoare totala de 150. 000 de dolari.

Monica Niculescu, in optimi la Limoges (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului WTA de la Limoges Franta), dotat cu premii totale de 125. 000 de dolari, dupa ce a invins-o pe.

WTA Limoges: Monica Niculescu va iesi din Top 100 WTA dupa mai bine de opt ani/ nfrngere n optimi

Monica Niculescu, locul 78 WTA si cap de serie numarul 5, s-a oprit in optimile turneului de la Limoges, dotat cu premii in valoare totala de 150. 000 de euro, dupa ce a fost invinsa de Margarita Gasparyan, locul 105 WTA, scor 2)6-7, 6-2, 6-3. Jucatoarea romana de 31 de ani era detinatoarea trofeului la Limoges si, pentru ca nu si-a aparat rezultatul de anul trecut, va cobori in clasamentul WTA, cel putin pana pe locul 102.

Monica Niculescu, eliminata in optimi la Limoges. Va iesi din top 100

Jucatoarea Monica Niculescu a parasit, joi, competitia de simplu de la Limoges, Franta, in faza optimilor de finala.

WTA Limoges: Ana Bogdan s-a calificat n sferturile de finala

Ana Bogdan, 71 WTA si a patra favorita, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Limoges Franta), dupa ce a invins-o miercuri seara pe americanca Jamie Loeb, cu 6-2, 7-6 4). Romanca s-a impus dupa o ora si 19 minute in fata locului 183 WTA.

WTA Limoges: Ana Bogdan, n optimile competitiei

Ana Bogdan, locul 71 mondial si cap de serie numarul 4, s-a calificat, luni, in optimile turneului de la Limoges Franta), cu premii de 125. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )