Libnet.ro
UNICEF

12:30

WTA Roma: Cand vor juca Simona Halep si Mihaela Buzarnescu - Ar putea evolua fiecare de doua ori in cursul zilei de joi

Hotnews Hotnews,
 WTA Roma: Cand vor juca Simona Halep si Mihaela Buzarnescu - Ar putea evolua fiecare de doua ori in cursul zilei de joi

Cel putin ipotetic, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu ar putea juca de doua ori in cursul zilei de joi, conform programului anuntat de organizatorii turneului Premier 5 de la Roma. Asta, desigur, daca vor trece de Marketa Vondrousova, respectiv Julia Goerges. continuă pe Hotnews

WTA Roma: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, dueluri tari cu Daria Kasatkina, respectiv Jelena Ostapenko

Irina Camelia Begu va deschide ziua pentru jucatoarele din Romania care vor evolua pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Roma. Begu va juca de la ora 12:00 cu Daria Kasatkina. Mihaela Buzarnescu va evolua cu Jelena Ostapenko, undeva in jurul orei 16:00.

WTA Roma: Simona Halep vs Marketa Vondrousova, in turul doi / Partida are loc miercuri, in jurul orei 14:00

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua cu jucatoarea ceha Marketa Vondrousova, locul 44 mondial, miercuri, in jurul orei 14:00, in turul doi la Roma.

WTA Roma: Simona Halep, debut contra jucatoarei Marketa Vondrousova la Foro Italico

Marketa Vondrousova Cehia, 44 WTA) s-a calificat dupa un meci maraton de doua ore si 33 de minute in turul doi al turneului de la Roma, faza a competitiei unde o va intalni pe Simona Halep. Vondrousova a trecut de conationala Barbora Strycova 40 WTA).

CALCULE Cat de mult poate cadea Simona Halep in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roma

Simona Halep a fost eliminata in turul al doilea al turneului de la Roma, dupa ce a pierdut in trei seturi in fata cehoaicei Marketa Vondrousova.

Simona Halep cedeaza in fata lui Vondrousova si paraseste WTA Roma: Locul al doilea in ierarhia mondiala este in pericol

Simona Halep a pierdut partida cu Marketa Vondrousova 19 ani), scor 2-6 / 7-5 / 6-3, si paraseste turneul de la Roma chiar inainte de faza optimilor de finala.

Simona Halep, eliminata de la Roma! Grave probleme medicale

Simona Halep a fost eliminata din turneul de la Roma. Numarul 2 WTA a pierdut in fata sportivei Marketa Vondrousova, in 3 seturi, cu scorul de 6-2, 5-7, 3-6. Simona a acuzat probleme musculare, dar a tras tare sa termine meciul pe teren. Partida s-a jucat cu o zi intarziere din cauza ploii torentiale care [] .

WTA Roma: Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-2, 5-7, 3-6 / Halep paraseste competitia in turul doi

Finalista in ultimii doi ani la turneul de la Roma, Simona Halep 2 WTA) a fost eliminata inca din turul al doilea primul meci jucat) la actuala editie. Drumul romancei a fost oprit de Marketa Vondrousova 44 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut si la Indian Wells. Cehoaica a revenit de la 0-1 la seturi si s-a impus cu 2-6, 7-5, 6-3, dupa un meci care a durat doua ore si 10 minute. in setul decisiv, Halep a acuzat probleme medicale la piciorul stang.

WTA Roma: Meciul Simonei Halep cu Marketa Vondrousova, amanat pentru joi din cauza ploii

Simona Halep 2 WTA) - Marketa Vondrousova 44 WTA), meci din turul doi la Roma, a fost amanat de organizatori de miercuri pentru joi, din cauza ploii, ora de disputare urmand a fi anuntata ulterior.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roma

Ajunsa in capitala Italiei dupa finala pierduta la Madrid, Simona Halep a aflat, marti, cu cine va juca in primul meci.

Simona Halep, eliminata in turul secund al turneului de la Roma! Romanca a avut probleme medicale in setul decisiv

Simona Halep paraseste turneul de la Roma inca din turul secund. Romanca a fost eliminata surprinzator de Marketa Vondrousova 19 ani, 44 WTA) dupa un meci in care a acuzat o accidentare,.

ştiri din Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )