Libnet.ro
UNICEF

12:00

WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 58 pe prima pozitie n lume

Hotnews Hotnews,
 WTA: Simona Halep, saptamna cu numarul 58 pe prima pozitie n lume

Simona Halep a ajuns la 58 de saptamani pe locul intai in clasamentul WTA, avand un avans de 1. 046 de puncte fata de Angelique Kerber, urmatoarea clasata. Romania are in continuare sase jucatoare in TOP 100 WTA: Halep, Buzarnescu, Begu, Bogdan, Cirstea si Niculescu. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dubla nominalizare WTA pentru Lovitura Anului 2018. Intra si voteaz-o si tu pe jucatoarea noastra!

Simona Halep, numarul 1 mondial, este nominalizata cu doua lovituri in ancheta Asociatiei mondiale a jucatoarelor profesioniste de tenis WTA) pentru lovitura anului.

Succes rasunator pentru Simona Halep! A castigat pentru al doilea an consecutiv un important premiu

Simona Halep, liderul mondial la tenis feminin, a fost aleasa pentru al doilea an consecutiv castigatoarea premiului WTA Favorita Fanilor, informeaza wtatennis. com. Legiunile de sustinatori ai lui Halep,.

Simona Halep a cstigat pentru al doilea an consecutiv premiul WTA Favorita Fanilor

Simona Halep, liderul mondial la tenis feminin, a fost aleasa pentru al doilea an consecutiv castigatoarea premiului WTA Favorita Fanilor, informeaza wtatennis. com.

VIDEO Simona Halep, nominalizata n ancheta pentru lovitura anului

Simona Halep, locul I WTA, este nominalizata cu doua reusite in ancheta pentru lovitura anului, efectuata de asociatia jucatoarelor profesioniste. WTA a impartit reusitele anului in doua grupe, A ianuarie - mai) si B iunie-octombrie).

Simona Halep a castigat un premiu prestigios pentru al doilea an consecutiv

Simona Halep, liderul en titre al circuitului WTA, a fost aleasa castigatoarea premiului WTA Favorita Fanilor pentru al doilea an consecutiv, ea fiind si a doua jucatoare care reuseste aceasta performanta,.

Premier League: Liverpool revine pe prima pozitie a clasamentului, dupa 4-0 cu Bournemouth (Programul etapei)

Liverpool a invins, in deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Bournemouth, intr-un meci din etapa a 16-a a campionatului Angliei. Mohamed Salah a fost eroul partidei reusind un hat-trick, iar cormoranii au revenit pe prima pozitie a clasamentului.

FOTO Simona Halep a petrecut cu Generatia de Aur! Unde s-a aflat aseara cea mai buna jucatoare a lumii si cu cine s-a intretinut pe timpul serii

Simona Halep se afli in vacanta fdar pregateste si noul sezon competitional in care spera sa scape de problemele de sanatate pe care le-a avut.

FOTO Primul antrenor care nu vrea sa colaboreze cu Simona Halep, dupa despartirea de Darren Cahill

Simona Halep a ramas fara antrenor dupa ce s-a despartit de Darren Cahill si este in cautarea unui nou tehnician, care sa o antreneze in 2019.

Simona Halep, bona pentru nepotica!

Locul 1 in ierarhia mondiala de tenis, Simona Halep, profita de putinul timp liber pe care il mai are la dispozitiei pana la inceperea sezonului viitor.

Ce crede Ion Tiriac ca va face Simona Halep dupa ce a ramas fara antrenor

Simona Halep a intrerupt colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul care i-a fost alaturi in ultimii patru ani, australianul hotarand sa stea mai aproape de familie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )