Libnet.ro
UNICEF

11:45

Australian Open: Caroline Wozniacki (campioana en-titre), calificare lejera n turul al doilea de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Caroline Wozniacki (campioana en-titre), calificare lejera n turul al doilea de la Melbourne

Caroline Wozniacki 3 WTA) a trecut fara emotii de primul tur de la Australian Open, dupa o victorie in doua seturi cu belgianca Alison Van Uytvanck 52 WTA). Campioana en-titre a competitiei de la Melbourne s-a impus cu 6-3, 6-4, dupa o ora si 33 de minute de joc. continuă pe Hotnews

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Tennis.com: Halep, Stephens, Kasatkina si Wozniacki vor fi printre dezamagirile de la Australian Open

Ambele finaliste de anul trecut de la Melbourne, Simona Halep si Caroline Wozniacki, sunt pe lista de patru jucatoare pot deveni dezamagirile turneului de anul acesta, in viziunea ziaristilor de la tennis. com.

Anunt neasteptat facut de Caroline Wozniacki! Daneza a hotarat sa ia o decizie radicala in cariera ei

Caroline Wozniacki este detinatoarea trofeului la Australian Open, dar anul 2019 aduce o schimbare importanta in cariera danezei.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

Editia cu numarul 107 a turneului Australian Open a debutat luni, iar spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park i-au putut vedea la treaba, printre altii, pe Rafael Nadal, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Andy Murray sau Angelique Kerber.

Oamenii de stiinta au dat verdictul: Simona Halep nu are nici macar 5% sanse sa castige Australian Open

La indemnul Federatiei de Tenis din Australia, pe baza unui algoritm matematic, o echipa de cercetatori a incercat sa descopere cine va fi viitoarea campioana de la Australian Open.

Andy Murray invins in primul tur la Australian Open dupa un meci epic. Ar putea fi ultimul meci din cariera!

Pentru Andy Murray partida cu Roberto Bautista Agut ar putea fi ultima de la Australian Open, turneu unde a disputat cinci finale, si chiar din cariera de jucator profesionist.

Sorana Cirstea si Monica Niculescu termina repede benzina la Australian Open

Primele jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open, Sorana Cirstea si Monica Niculescu, au parasit rapid intrecerea.

Programul romanilor in prima zi la Australian Open

In noaptea de duminica spre luni, dupa ora Romaniei, debuteaza Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate.

Andy Murray cu lacrimi in ochi inaintea Australian Open. Ar putea fi ultimul sau turneu din cariera

Ajuns pe locul 230 mondial, fostul lider ATP britanic Andy Murray a avut un moment de maxima emotie la o conferinta de presa dinaintea Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )