Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cirstea si Andreea Mitu, calificare spectaculoasa in finala turneului de la Lugano: Cu ce suma s-au ales

Adevărul Adevărul,
Cirstea si Andreea Mitu, calificare spectaculoasa in finala turneului de la Lugano: Cu ce suma s-au ales

Perechea romaneasca are ocazia de a juca un meci cu trofeul pe masa in Elvetia. Pentru Andreea, performanta e una uriasa dupa ce, in acest an, n-a mai jucat deloc la simplu. continuă pe Adevărul

WTA Lugano: Sorana Cirstea si Andreea Mitu, in semifinalele probei de dublu

Perechea Sorana Cirstea / Andreea Mitu a obtinut joi calificarea in semifinalele probei de dublu a turneului WTA de la Lugano. Cele doua au trecut de Vera Lapko Belarus) si Mandy Minella Luxemburg), scor 6-2, 2-6, 10-7.

WTA Lugano: Sorana Cirstea si Andreea Mitu s-au calificat in finala probei de dublu

Perechea alcatuita din jucatoarele romane de tenis Sorana Cirstea si Andreea Mitu s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Lugano Elvetia), dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari, vineri, dupa 6-4, 6-3 cu elvetiencele Timea Bacsinszky/Ylena In-Albon in penultimul act.

WTA Lugano: Sorana Cirstea si Andreea Mitu s-au calificat in sferturile probei de dublu / Victorie in fata unor junioare de top

Echipa formata din romancele Sorana Cirstea si Andreea Mitu s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Lugano, dupa ce a invins perechea Leonie Kung/Clara Tauson Elvetia/Danemarca), scor 6-4, 3-6, 10-7. Partida a durat o ora si 22 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )