Libnet.ro
UNICEF

01:05

EHF: Masuri fara precedent - Nationala feminina a Romaniei, direct la turneul final CE2020

Hotnews Hotnews,
 EHF: Masuri fara precedent - Nationala feminina a Romaniei, direct la turneul final CE2020

Federatia Europeana de Handbal EHF) a anuntat, vineri, masuri drastice in privinta cupelor europene si a meciurilor in care sunt angrenate echipele nationale in acest an, masuri luate in contextul raspandirii pandemiei Covid-19 la nivel continental. Nationala de handbal masculin a Romaniei pierde sansa drumului spre calificare la CM2021, iar cea feminina este calificata direct la turneul final al CE2020. continuă pe Hotnews

Acord fara precedent in lupta impotriva COVID-19: Cei 6 giganti farma de pe piata produselor din plasma isi dau mana pentru a dezvolta impreuna un posibil tratament, fara branding

Cei 6 lideri mondiali ai produselor din plasma - Takeda, CLS Behring, Biotest, BPL, LFB si Octapharma - anunta un acord fara precedent in lupta impotriva COVID-19: cei 6 giganti farma si-au dat mana in incercarea de a dezvolta un posibil tratament impotriva coronavirusului, derivat din plasma umana.

Decizie fara precedent luata de Marcel Vela. Se va intampla in fiecare miercuri

In toata aceasta perioada, de la intrarea in starea de urgenta, pe micile ecrane dar si pe facebook, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a a avut o prezenta continua si consistenta. Zilele acestea Marcel Vela a facut un anunt pentru cei care doresc sa intre in legatura cu el. Decizie fara precedent luata de Marcel .

Ungurii sunt furiosi. Decizia fara precedent care va avea consecinte dramatice

Chiar si in conditiile distantarii sociale impuse de autoritati pe fonul crizei sanitare, maghiarii au gasit o forma de protest. Totul se intampla chiar langa biroul lui Viktor Orban. Vezi ce masura i-a infuriat pe protestatari. Protest langa biroul lui Viktor Orban. Masura carei-a infuriat pe maghiari in urma deciziei Guvernului ungar de a elibera .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )