Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finala Fed Cup ramane un vis interzis pentru acest an

Online Sport Online Sport,
Finala Fed Cup ramane un vis interzis pentru acest an

Echipa Romaniei a fost invinsa de Franta, duminica, in semifinalele Fed Cup, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-1 si mai avea nevoie de un punct din ultimele doua meciuri pentru o calificare istorica in finala competitiei. Franta va intalni Australia in deplasare. continuă pe Online Sport

Infrangere in decisiv! Finala Fed Cup ramane un vis interzis pentru acest an

Echipa Romaniei a fost invinsa de Franta, duminica, in semifinalele Fed Cup, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-1 si mai avea nevoie de un punct din ultimele doua meciuri pentru o calificare istorica in finala competitiei. Franta va intalni Australia in deplasare.

Australia ne asteapta in finala Fed Cup

Echipa Australiei s-a calificat, duminica, in finala Fed Cup dupa victoria obtinuta la Brisbane in fata Belarus.

LIVE TEXT Meciul decisiv pentru finala Fed Cup. Surpriza de proportii: Simona Halep joaca la dublu alaturi de Niculescu

Dupa doua meciuri de trei seturi jucate ieri si azi, Simona Halep va incerca alaturi de Monica Niculescu sa aduca punctul care ar trimite Romania pentru prima data in finala Fed Cup.

Halep castiga batalia cu Garcia si ii mai da un branci Romaniei catre finala Fed Cup. Suntem la un punct de victorie

Simona Halep o invinge pe Caroine Garcia, scor 6-7 6), 6-3, 6-4, dupa un meci de infarct si Romania are prima sansa pentru calificarea in finala Fed Cup.

Franta - Romania, azi, de la ora 15.00! Ultimul hop inainte de finala Fed Cup

Romania intalneste in acest weekend Franta, im semifinalele Fed Cup, si are o sansa istorica de a evolua cu trofeul pe masa.

Victorie! Simona Halep castiga maratonul cu Caroline Garcia. Romania la o victorie de finala Fed Cup!

Simona Halep a invins-o pe Caroline Garcia, cu 6-7 6), 6-3, 6-4, dupa un meci maraton de aproape trei ore si aduce Romania din nou la conducere in semifinala Fed Cup contra Frantei 2-1).

Comentariu LIVE TEXT al meciului decisiv din semifinala Fed Cup |Garcia/ Mladenovici - Halep/Niculescu 5-7,6-3,6-4

Dupa ce a adus ambele puncte pentru Romania in cele doua meciuri de simplu jucate ieri si azi, Simona Halep incearca, alaturi de Monica Niculescu, sa castige partida care ne-ar trimite pentru prima data in finala Fed Cup.

Romania, la un pas de finala Fed Cup: Simona Halep o invinge pe Caroline Garcia intr-un meci plin de dramatism

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep in al treilea meci al confruntarii dintre Romania si Franta din semifinalele Fed Cup. Romanca a trecut, dupa un meci dramatic de fix trei ore, de Caroline Garcia, scor 6-7,.

Romania pierde dramatic calificarea in finala Fed Cup: Simona Halep si Monica Niculescu cedeaza in decisiv dupa un meci maraton

Romania a fost invinsa in mod dramatic in semifinalele Fed Cup de catre Franta. Dupa un meci maraton plin de dramatism, perechea Simona Halep/Monica Niculescu a trebuit sa se recunoasa invinsa in fata.

E multumita! Simona Halep a analizat suprafata de joc pe care va juca Romania in Fed Cup, contra Frantei

Romania va intalni Franta in acest weekend, in sferturile de finala ale Fed Cup, partida urmand sa se dispute in deplasare, la Rouen.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )